DJ Mogger

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

DJ Mogger

Prisniveau

Kr. 4.000 - 7.000

Hjemby

Varighed

4-8 timer

Profil

Mathias alias DJ Mogger, er ny på Eventzonen, men har været DJ i over 10 år. Musikjobs spænder lige fra det smukke bryllup til de store rus fester på universitetet.

Med Dj Mogger er du sikker på en god fest. Med over 10.000 numre i bagagen og mange års erfaring, kan han finde de numre som passer til en hver blandet aldersgruppe. Om det gælder svigermor - som gerne vil høre 70'er eller 80'er musik - til de unge på 18 - der gerne vil have de sidste nye hits - formår Mathias at blande det, til alles glæde. Han er ikke bleg for at tage imod ønsker, og fornemmer hurtigt, om det er et ønske der vil falde i det bredde publikums smag. Har du eller i særlige ønsker, mixes det uden problemer ind, så det passer ift stemningen.

For Mathias er det vigtigt, at musikken både er noget man kan danse til, men også er noget de fleste kender og kan synge med på. Selvom fokusset er på dansegulvet, er Mathias samtidig meget opmærksom på, at sætte udstyr og lydniveau, så der er også er mulighed for snak blandt gæster ved bordene, og hygge i baren. Vil du også gerne have musik under middag, tilpasser Mathias løbende musikken, så gæster stadig kan snakke sammen, og samtidig nyde en god melodi.

Mathias bruge kun kvalitetsudstyr i både lys og lyd, men har, for en sikkerhedsskyld, altid et ekstra udstyr med i bilen. Dette er din garanti for, at musikken aldrig stopper selvom uheldet skulle være ude.

Udstyret sættes op i god tid, og det aftales på forhånd hvornår og hvordan i gerne vil have udstyret opsat, musikgenre og hvordan i forestiller jer aftenen gerne skal gå. Alle detaljer sendes i en kontrakt på forhånd, så der ingen tvivl er om hvad der er aftalt.

Nedestående viser 3 priseksempler:

1. DJ hele aftenen (7 timer) 7.000 kr.
2. DJ under dans (3 timer) 4.000 kr.
3. DJ under dans + leje af udstyr til fri benyttelse under middag af jer selv. (3 timers DJ + udstyr hele dagen) 5.000 kr.

Løsning 3 er en god mulighed for dem som gerne vil spare lidt. Her kan i selv tilslutte en telefon eller ipad under maden, og så kommer Mathias og spiller op til dans, senere på aftenen. Af logistiske årsager, er denne løsning dog kun muligt i nærområdet.

Kontakt DJ Mogger

Kontakt DJ Mogger via formularen her, så vil DJ Mogger vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.