Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Dj Uldall

Prisniveau

Kr. 1.000 - 6.000

Hjemby

Varighed

1 -10 Timer

Profil

DJ Uldall er klar til at fyre op for netop din fest. Hvad end det er temafest (80'er og 90'er), fødselsdag, bryllup eller privatfest, så er DJ Uldall den DJ du søger.

Vi tilpasser vores udstyr alt efter behovet til din fest, og vi kan selvfølgelig også tage billeder, hvis dette ønskes.
Priser fra 1000 DDK. Kontakt for et uforpligtende tilbud

Læs mere...

Mere om Dj Uldall

DJ Uldall er klar til at fyre op for netop din fest. Hvad end det er temafest (80'er og 90'er), fødselsdag, bryllup eller privatfest,
så er DJ Uldall den DJ du søger.

Vi tilpasser vores udstyr alt efter behovet til din fest, og vi kan selvfølgelig også tage billeder, hvis dette ønskes.

Det hele startede med at være DJ til ishockey ved SønderjyskE's ishockeykampe, hvor der med tiden blev en øget interesse i at underholde andre via musik.
Interessen er ikke blevet mindre, som årene er gået. Derhjemme er der blevet der leget med DJ program, og til diverse fester har jeg tit tænkt “Hvad nu hvis jeg valgte det næste skridt, og rent faktisk stod for underholdningen der, så alle kunne få en rigtig god fest og en oplevelse/rejse i musikkens tegn?”
Der gik lidt tid hvor tanken blev skudt hen og det ikke blev til mere end bare tanken.
En 30 & 28 års fødselsdag i starten af sommeren 2019, blev vendepunktet. Til denne fødselsdag var jeg DJ og tænkte, at nu skal det være, og lidt efter blev udstyr m.m. så bestilt hjem. Det er nu blevet en realitet og jeg DJ Uldall er klar til at lave en fest sammen med jer

Kontakt Dj Uldall

Kontakt Dj Uldall via formularen her, så vil Dj Uldall vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.