DJ Morten Friis

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

DJ Morten Friis

Prisniveau

Kr. 4.000 - 6.500

Hjemby

Varighed

2-5 timer

Profil

DJ Morten Friis er manden I skal vælge, når der skal sikres god musik til festen.
OBS: Jeg spiller kun i en radius på ca. 30-40 km. fra Holstebro! Jeg spiller kun til dansen, men stiller gerne udstyret op til rådighed for egen afspilning af musik under spisningen.

> INFO:
Med mere end 15 år i branchen, har jeg fået mig en stor og bred erfaring fra alverdens forskellige fester rundt om i Danmark. Jeg har også spillet på flere faste diskoteker - og tidl. sammen med en god kollega, haft et fast program på Radio Viborg hver fredag aften.

> MUSIKKEN:
Med mig som DJ kan I forvente en bred musikprofil, hvor jeg tilgodeser alle gæster, som har lyst til at danse. Jeg spiller nemlig for gæsterne, og tager hellere end gerne imod musikønsker. Jeg er ikke bange for, at gribe mikrofonen og få folk med. Men samtidig har jeg forståelse for, at der ikke skal gå "for meget" snak i den.
Jeg er ung mand i starten af 30erne, der er glad for at spille musik fra "dengang" - både lidt 60er/70er, masser af 80er/90er/00er og naturligvis de nyere kendte hits fra radioen. Der er altså god dansemusik for enhver smag!

> FESTTYPER:
Jeg kan spille til alle type fester, men gør i dag mest i voksenfester, hvor der er blandet aldre hos gæsterne:
Bryllupper (også kobber -og sølvbryllupper), Fødselsdage, Firmafester mv.

> PRIS EKSEMPLER
- Musik fra kl. 22.00-02.00: kr. 4500,-
- Musik fra kl. 23.00-03.00: kr. 5000,-
- Musik fra kl. 23.00-05.00: kr. 7000,-

Priserne er vejledende. Kontakt for konkret tilbud.

Kontakt DJ Morten Friis

Kontakt DJ Morten Friis via formularen her, så vil DJ Morten Friis vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.