Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 10 timer

DJ Søberg

Prisniveau

Kr. 2.500 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

6-12 timer

Profil

Erfaren DJ, med speciale i bryllupper, fødselsdage og firmafester. Læs gerne mine flotte anmeldelser :-)

Læs mere...

Mere om DJ Søberg

Michael Nielsen Søberg, 26 år.

DJ, sanger og musiker.
Tidligere ansat hos The Old Irish Pub, og leverer alt det bedste fra 70'erne, 80'erne, 90'erne og de nyeste hits fra 00’erne og til nu. Idag ansat hos Gazzværket, Aabenraa, hvor jeg spiller både for 18+ i Natklubben, og 23+ i Loungebaren.

Jeg har stor erfaring indenfor bryllupper, fødselsdage og firmafester, og mit sortiment byder på det bedste fra 70'erne, 80'erne og 90'erne, blandet med nogen af nutidens store radiohits.

Jeg medbringer også små sedler med musikønsker, så det bliver lige præcis den musik du og dine gæster ønsker jer.

Jeg stiller op med et flot lyd og lys-setup, og godt humør - du skal blot skaffe gæsterne:-)

Videoklip

Anmeldelser ( | af DJ Søberg: 5,0 ud af 5 baseret på 19 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk bryllups DJ

DJ Søberg havde styr på alt fra start til slut. Utrolig behagelig person med super god situationsfornemmelse, som fik skabt et brag af en bryllupsfest. Musikken blev godt afstemt til henholdsvis middag og efterfølgende fest - uden at volumen blev for voldsom. Flere af gæsterne roste vores valg af dj, og vi kan kun varmt anbefale DJ Søberg.

Anmeldt af Winni Hansen d. 4. oktober 2021
5
1
5

Fantastisk DJ til bryllup

DJ Søberg er god til at fornemme stemningen i rummet og spille musik efter dette. Derudover meget opmærksom på de forskellige traditioner ved bryllup og føles som en hel naturlig del af festen. Kan helt klart anbefales - både til stemningsmusik under middagen og til at få gang i dansegulvet efterfølgende.

Anmeldt af Luca Kaas Pezzuto d. 20. september 2021

Kontakt DJ Søberg

Kontakt DJ Søberg via formularen her, så vil DJ Søberg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.