Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 6 timer

DJ Søberg

Prisniveau

Kr. 2.500 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

6-12 timer

Profil

Erfaren DJ, med speciale i bryllupper, fødselsdage og firmafester. Læs gerne mine flotte anmeldelser :-)

Læs mere...

Mere om DJ Søberg

Michael Nielsen Søberg, 26 år.

DJ, sanger og musiker.
Tidligere ansat hos The Old Irish Pub, og leverer alt det bedste fra 70'erne, 80'erne, 90'erne og de nyeste hits fra 00’erne og til nu. Idag ansat hos Gazzværket, Aabenraa, hvor jeg spiller både for 18+ i Natklubben, og 23+ i Loungebaren.

Jeg har stor erfaring indenfor bryllupper, fødselsdage og firmafester, og mit sortiment byder på det bedste fra 70'erne, 80'erne og 90'erne, blandet med nogen af nutidens store radiohits.

Jeg medbringer også små sedler med musikønsker, så det bliver lige præcis den musik du og dine gæster ønsker jer.

Jeg stiller op med et flot lyd og lys-setup, og godt humør - du skal blot skaffe gæsterne:-)

Videoklip

Anmeldelser ( | af DJ Søberg: 5,0 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser )

5
1
5

En DJ som gjorde vores bryllup til vores livs største fest!

Vi havde Michael til at komme og spille op til dans til vores bryllup i lørdags. Han medbragte intet mindre en fantastisk musik, lækkert disco lys og et konge humør! Efter en lang dag og middag, var Michaels energi og humør præcis det vi havde brug for, for at få skudt festen igang som også endte med at vare til den lyse morgen. Stor anbefaling herfra!

Anmeldt af Peter Grønborg d. 15. oktober 2020
5
1
5

Absolut fantastisk underholdende og perfekt situationsfornemmelse

Allerede fra første kontakt var vi ikke i tvivl om at Michael har helt styr på, hvordan musik skal bruges som både baggrundsunderholdning og til at sætte gang i dansegulvet. Og i hele forløbet op til vores bryllup var alle spørgsmål til og samtaler om aftenens arrangement i højsæde og vi fik fuldstændig styr på alting, så vi havde ro i maven hvad musik angår. Selve aftenen forløb langt over hvad vi overhovedet kunne have drømt om. Både os selv og alle gæster havde ene af positive roser til Michael!! Det hele kulminerer for os da Michael uventet sætter sig til klaveret og spiller og synger vores yndlingssang. Det gav den sidste perfekte prik over i'et i hele det musikalske engagement. Udelukkende store roser til Michael !!

Anmeldt af Carsten Engberg d. 9. august 2020

Kontakt DJ Søberg

Kontakt DJ Søberg via formularen her, så vil DJ Søberg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.