Duo D'amore

Prisniveau

Kr. 4.500 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-10 timer

Profil

Duo D’amore består af Kristine Kier Jørgensen (f. 1991) på klassisk violin og Jakob Schmitz Mouridsen (f. 1987) på klassisk guitar, der sammen spiller stilfuld klassisk musik, ofte under middage og til receptioner o.l.. Duoens repertoire er en blanding af kendte klassiske musikstykker og gamle danske folkekendte sange.

Læs mere...

Mere om Duo D'amore

Vi spiller til mange forskellige arrangementer. Heriblandt konfirmationen, brylluppet (både til vielse og under middagen), fødselsdagen, receptionen og andre festlige begivenheder. Vi leverer nydelig og stilet baggrundsmusik i klassisk stil til dit arrangement. Vi er begge uddannede på konservatoriet på rytmisk linie, men har dyrket og udviklet den klassiske stil sideløbede i duo'en. Repertoiret tager udgangspunkt i kendte klassiske musikstykker, blandet med gamle danske folkekendte sang og et par enkelte jazzballader iblandt.

Kontakt Duo D'amore

Kontakt Duo D'amore via formularen her, så vil Duo D'amore vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.