E47

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

E47

Prisniveau

Kr. 10.000 - 30.000

Hjemby

Områder

Varighed

afhængig af ønsker og pris

Profil

Sceneshowet og den inciterende sammenkædning af musikken sørger for et konstant fyldt dansegulv - og er din garanti for et vellykket arrangement. Medlemmerne i E-47 har været en del af det danske musikliv i mange år, hvilket kommer til udtryk i stor profesionalisme og indlevelse i ethvert arrangement. Musikken er en kombination af de sidste 50 års ørehængere tunet op med de sidste nye dansehits der leveres i sikker og farvestrålende indpakning.

E47 - Danmarks mest alsidige danseorkester

Skal I holde et arrangement med levende musik hvor der skal være stemning og fest – om det er stort eller lille, hvorfor så ikke vælge det bedste orkester?

E47 består af fem toptunede professionelle musikere der alle gir sig 110% ved enhver optræden. Alle fem synger både lead og korsang, og det giver et flot og afvekslende lydbillede hele vejen igennem, med et repertoire der indeholder alle de kendte hits fra de sidste seks årtier og naturligvis en lang række af de sidste nye fra radioen. Alt sammen leveret i et tempo der gør, at dansegulvet er fyldt fra start til slut.

Ønskes det, at E47 underholder mens der spises, gør vi naturligvis gerne det - uanset om ønsket er stilfuld baggrundsmusik, eller om det skal være den ”helt store op og stå på stolende syng-med stemning á la Vin & Ølgod”. E47 mestrer det hele og vi akkompagnerer naturligvis også hvad der måtte være af festsange eller anden underholdning.

”E47 – erfaring og alsidighed!”

Gennem de seneste tre årtier har medlemmerne i E47, sammen og hver for sig underholdt i enhver afkrog af Danmark. Vi har spillet til halballer, byfester, på markedspladser, festivaller, firmafester, kroballer, bryllupper, konfirmationer, fødselsdage m.m.. Medlemmerne har optrådt i radio og i TV, på cruiseskibe og har optrådt i ind– og udland med mange af de største stjerner.

”Hvad med lyd– og lysanlæg?”

E47 medbringer alt hvad der skal til af lyd- og lysanlæg uanset om festen foregår i et mindre lokale, en stor hal eller evt. udendørs. Til alle typer arrangementer er der nogle minimumskrav til strøm og scenestørrelse der sikrer at vi kan levere den lyd og det lysshow der skal til. Er det ikke muligt at leve op til de tekniske krav, kan vi sikkert spille for jer alligevel – vi finder altid en løsning.

”Derfor E47”

Musikken er det, der giver en fantastisk fest, som deltagerne husker og taler om i årevis. Vi garanterer at levere musikalsk underholdning netop tilpasset jeres ønsker og krav. Kontakt derfor E47 når der ønskes musikalsk underholdning i særklasse.

REFERENCER:
DFDS
Sørup Herregård
Døllefjelde
Varna palæet
Agerskov Kro
Skjoldnæsholm slot
Vig Festivalen
GOG
Eskildstrup Hallen
Barde Hallen
Sejerø Festivallen
Grollefest Ærø
Give Hallerne
Nordenskov Marked
Bank Trelleborg
Thyborøn Hallen
Trundholm Kommune
Aalborg Karneval
Vig Hallen
Hundested Havnefest
Gilleleje Havnefest
Hvidebæk Hallen
Næstved Hallerne
Jesperhus
Lawson
Kalundborg Festuge
Nørresundby Hallen
SDC
Hillerød Badminton
Randers Storcenter
Hatting Bagerierne
Novo
SCA
Løgstør Hallen
Superbest
Odense Kongrescenter
Hillerød Kræmmermarked
Mørkøv Kræmmermarked
Oslobåden
NKT
Ullerup Marked
Skovlunde Idrætsforening
St. Heddinge novemberfest
Private fester, bryllupper, fødselsdage
Firmafester over hele landet....
Og mange mange mange flere.........

Kontakt E47

Kontakt E47 via formularen her, så vil E47 vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.