Elin Quist

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 9 timer

Elin Quist

Prisniveau

Kr. 1.000 - 1.500

Hjemby

Områder

Varighed

1-2 timer

Profil

Mit foredrag handler om mine tanker om livet og døden. Fortæller min livshistorie, som jeg som keramiker og maler, har skildret i mine billeder, nu igennem 40 år.
Som barn syntes jeg heller ikke vi som mennesker er gode nok ved hinanden. Jeg er kommet igennem psykriatiske diagnoser.
Helbredelsen startede med et Syn af Jesus`Genkomst i skyerne.
Viser powerpoint af mine malerier. Spørgsmål og debat.

Som voksne kan vi jo se tilbage på vores barndom og liv, og kan måske så bedre forstå, hvorfor vi er blevet som vi er, på godt og på ondt.
Jeg vil nok sige at jeg har haft et svært liv, som selvfølgelig så mange andre. Men jeg tror jeg skulle igennem det, for at forstå livet, som jeg synes jeg forstår det i dag; udfra det som jeg har oplevet, også af de meget usædvanlige ting, der skete for mig. Det var hårdt, men jeg vil ikke have undværet det. Det gav en indsigt og viden. For ellers ville jeg jo ikke have forstået det om livet som jeg gør nu. Det var livsnødvendigt for mig at vide mere om meningen med livet og døden.
Jeg syntes jo ikke vi var gode nok mod hinanden, eller for den sags skyld elskede hinanden, som jeg som barn stærkt ønskede mig vi skulle, og stadigvæk ønsker mig.
Jeg tror på det er meningen... og at vi er skabt til at leve i en stor kærlighed til hinanden, (alle mennesker indbyrdes), for ellers trives vi ikke. Det er jo tydeligt at se, når vi ser os omkring, og ikke mindst på os selv, når vi skal være helt ærlige. Det er ligesom dèr filmen knækker, når vi ikke føler os elsket og fuldt ud accepteret. som vi nu er. Så bliver vi utrygge og usikre og kede af det og måske deprimerede og angste. Det er jo helt almindeligt og banalt; men meget alvorligt.
Da jeg var ved at give op overfor mit liv og livsomstændigheder, og planlagde mit selvmord, begyndte jeg at be til den Gud jeg havde troet på som barn, Jesus Kristus. Jeg spurgte om Han var der... ? Og ja, det var Han, - og
svarede mig ved at give mig et Syn på himlens skyer af sin (Jesus`s), genkomst) til Jorden.
Og anden gang Han kommer herned, da er det som kongernes Konge over hele Universet. Gud-Faderen gav jo sin Søn al magten i Himlen og på Jorden.
Jeg vidste samtidigt at det ville blive et liv med Gud, evigt og altid og med Ham selv, - i den fuldkomne kærlighed jeg så inderligt længtes efter.
Jeg fortæller i foredraget om hvordan jeg blev "normal" igen, og lærte at håndtere mine psykriatiske diagnoser, og det uden medicin i nu 20 år. Jeg var manio/depressiv med en angstneurose. Havde et lavt selvværd og menneskefrygt. Jeg blev psykotisk og havde tvangstanker og selvmordstanker. Det tog mig mere end 10 år at blive rask.
Jeg fandt alle de gode svar og vejledningen i Bibelen, som jeg faktisk opfatter som instruktionsbogen til livet. Det er ikke bare overladt til os selv, at finde ud af hvordan vi skal leve, for at vi kan lykkes. Og som jeg ser det nu, er det meningen, at vi skal leve tæt med Ham som har skabt os.
Allerstørst af det hele er, at det er muligt Åndeligt, at komme tæt på og have kontakt med Gud-Faderen og Herren Jesus Kristus og HelligÅnden, så man kan opleve Guds Kærlige og fredfyldte nærvær, og mærke at Gud er med os i alt hvad vi tager os for, og at Han ønsker at hjælpe os med alle ting, ned til mindste detalje.
Der èr virkelig en stor mening med livet; en fuldkommen god plan. Og det bedste venter os... Det kan også starte for èn lige nu og her.

Kontakt Elin Quist

Kontakt Elin Quist via formularen her, så vil Elin Quist vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.