Svarprocent

80 %

Svartid

Inden for 18 dage

En Lille Pose Støj - ELPS

Prisniveau

Kr. 25.000 - 55.000

Hjemby

Områder

Varighed

75 min

Profil

En Lille Pose Støj er måske Danmarks bedste Kim Larsen hyldest band. Sangeren, Claus, synger med en knivskarp vokal og vender du ryggen til, kan du ikke høre at det ikke er Kim Larsen selv der står på scenen.
En Lille Pose Støj kommer ud over scenekanten med fantastisk musik, der bliver professionelt leveret med en passion, respekt og dygtighed der ikke findes andre steder.

Læs mere...

Mere om En Lille Pose Støj - ELPS

Kim Larsens musik er populær til næsten alle tænkelige lejligheder. En Lille Pose Støj spiller en meget bred vifte af Kim Larsens musik, både fra hans tid i Gasolin, Bellami, Kjukken samt som solokunstner.

Det hele bliver leveret med en sådan sikkerhed og entusiasme, at publikum helt glemmer at det ikke ER Kim Larsen der står på scenen. Forsangeren, Claus, synger med en knivskarp vokal og vender du ryggen til, kan du ikke høre forskellen til den ægte vare.
Ud over forsangeren, Claus, er på scenen tillige Thomas og Morten på Bas og Guitar samt Morten og Mads på klaver og trommer. Alle dygtige og erfarne folk der har haft deres virke som enten semi- eller fuldtids-professionelle musikere i mellem 25 og 35 år.

Sammenspillet og spille-glæden imellem de fem musikere bliver altid bemærket, og er blot en af de ting der gør En Lille Pose Støj til Danmarks måske bedste Kim Larsen hyldest band. Bandet kommer i den grad ud over scenekanten.

En Lille Pose Støj har spillet mange hundrede koncerter og det har ALTID været en succes.

Vil du høre Kim Larsen, så er valget klart. Kontakt En Lille Pose Støj.

Kontakt En Lille Pose Støj - ELPS

Kontakt En Lille Pose Støj - ELPS via formularen her, så vil En Lille Pose Støj - ELPS vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.