Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Emil Rosendahl

Prisniveau

Kr. 3.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-60 min

Profil

Er du nogensinde blevet manipuleret på den gode måde?
Det er Emils speciale
I over 10 år har Emil brændt for at give en oplevelse ud over det sædvanlige med manipulation i højsæde. Med flere uddannelser inden for hypnose, indsigt i psykologien og med 10 års erfaring i tryllebranchen leverer Emil et show der både overrasker og får folk til at føle sig total snydt på den gode måde.

Læs mere...

Mere om Emil Rosendahl

Vil du give dine gæster en oplevelse udover det sædvanlige?
Det kan du med Emil Rosendahl. Emil optræder med underholdning for voksne med en blanding af manipulering, hypnose og misdirection. Med masser af humør og charme bliver dine gæster forført ind i en verden af bedrag og mystik. Forstil dig at din chef pludselig ikke kan læse eller at fødselaren afsløre en dyb hemmelighed. Kort sagt – dine gæster kommer til at opleve ting der ikke umiddelbart burde kunne lade sig gøre.

Emils shows passer til små og store arrangementer og benyttes i hele landet. Lige fra store firmaevents til intime private begivenheder.

Videoklip

Kontakt Emil Rosendahl

Kontakt Emil Rosendahl via formularen her, så vil Emil Rosendahl vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.