Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Endless-sound

Prisniveau

Kr. 2.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Profil

Skal du holde fest, med den helt rigtige stemning og musik. Så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi opererer i hele Nord- og Midtjylland, og har mere en 18års erfaring i at trække folk på dansegulvet, til alle slags arrangementer. Vi tilpasser vores udstyr og musik efter ønske og behov. Vi spiller både til ungdomsfester og for det mere modne publikum f.eks bryllup, firmafest mm.

Anmeldelser ( | af Endless-sound: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt

Jeg var meget tilfreds, idet vores DJ hurtigt fandt ud af at tilpasse musikken til de gæster, der var. Mange af gæsterne udtrykte også stor tilfredshed.

Anmeldt af Lone Andersen d. 28. august 2022
5
1
5

Perfekt musik til en vidunderlig dag

Først og fremmest var kontakten med Endless Sound helt perfekt. De svarede hurtigt og hjalp med alle de spørgsmål vi havde. Vi bestilte dem til vores bryllup, og de fangede bare stemningen. Og det var intet problem at de skulle spille en time længere end det vi først havde aftalt, da festen varede længere end vi regnede med. God musik og kompetente DJs.

Anmeldt af Natascha Rigborg d. 19. juni 2022

Kontakt Endless-sound

Kontakt Endless-sound via formularen her, så vil Endless-sound vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.