Endless-sound

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Endless-sound

Prisniveau

Kr. 2.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Profil

Skal du holde fest, med den helt rigtige stemning og musik. Så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi opererer i hele Nord- og Midtjylland, og har mere en 18års erfaring i at trække folk på dansegulvet, til alle slags arrangementer. Vi tilpasser vores udstyr og musik efter ønske og behov. Vi spiller både til ungdomsfester og for det mere modne publikum f.eks bryllup, firmafest mm.

Som noget nyt, tilbyder vi nu også færdigpakke med selfieboks.

Anmeldelser ( | af Endless-sound: 5,0 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Venlige, søde og dygtige 👍🏼

Vi holdt bryllup og dåb d 19 August
Det var rigtig god musik og fest. De kan varmt anbefales herfra 🌸

Anmeldt af Henriette Høgh Pedersen d. 20. august 2023
5
1
5

Helt igennem fantastisk oplevelse!

Da min kone og jeg skulle vælge DJ til vores bryllup d. 24.06.2023, syntes vi det var noget af en jungle. Det var svært at finde nogle, som havde gode anmeldelser og samtidigt til en pris vi havde råd til. Da vi så fandt Endless Sound kunne vi se, der var få anmeldelser men de var alle gode! Så vi skrev til dem, og fik lynhurtigt svar fra Robin. Og allerede her blev vi bekræftet i, hvorfor anmeldelserne var gode. Han var super professionel, og ekstrem god til at vejlede og hjælpe med alt det, som vi ikke havde forstand på! Derudover har Robin og hans makker Thomas et helt eminent setup, som jeg føler, man ville skulle betale det dobbelte for ved andre DJs, fantastisk lyd og flot setup til et bryllup.
Til selve brylluppet var vi så heldige at Thomas spillede, og det var en utrolig god oplevelse, under hele middagen var der musik, og det var perfekt tilpasset. Da festen skulle i gang, formåede han også at tilpasse musikken til publikummet og ramte spot on hele aftenen/natten! Det var et brag af en fest og stort set alle gæster dansede hele natten, fordi han var så god til at vælge de rigtige musiknumre. Der blev spillet både nyt og gammelt, noget med meget gang i og noget mere stille og roligt. Så det var helt perfekt 😍

Så hvis du læser denne anmeldelse, kan du trygt bestille Endless Sound. De er super professionelle, godt lyd setup, god pris og så formår de bare at skabe en god fest! 🎉🎉
Vi var utroligt tilfredse! 👍

Anmeldt af Jonas Thomasen d. 7. juli 2023

Kontakt Endless-sound

Kontakt Endless-sound via formularen her, så vil Endless-sound vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.