Foredragsholdere tæt på Assens med foredrag om familieliv


Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , hvor du kan finde alle betydelige former for kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Formålet med portalen er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at danskere, som er på jagt efter perfekt underholdning og musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra ældreunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet en blog med gode ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et voksende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er der også gode muligheder for på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Senere giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...