Foredragsholdere nær Brædstrup med foredrag om familieliv

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Elisabeth

Jeg er spastiks kvinde på 53, sidder i en el-kørestol. Bor i egen bolig, har selv bil.
Jeg kunne godt tænke mig at holde foredrag, om mit liv, s...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Formålet med bookingportalen er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk der søger perfekt underholdning og musik kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Vores store udvalg dækker fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så har du også mulighed for forinden at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...