Foredragsholdere tæt på Føllenslev med foredrag om familieliv

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks mest interessante og største portaler til booking, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

Formålet med portalen har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere således at personer, på jagt efter ideel underholdning og musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen har derudover et stort udvalg af musikere indenfor mange interessante genrer, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag Eventzonen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste system til booking af underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har du også gode muligheder for på forhånd at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...