Foredragsholdere i nærheden af Hadsten med foredrag om familieliv

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen , kort sagt alle former for underholdning indenfor events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så folk der leder efter den perfekte musik og underholdning, kun skal lede ét sted, og det uden det resulterer i yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor alle interessante kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilknyttet en blog med inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader en video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...