Foredragsholdere i nærheden af Horsens med foredrag om familieliv

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Elisabeth

Jeg er spastiks kvinde på 53, sidder i en el-kørestol. Bor i egen bolig, har selv bil.
Jeg kunne godt tænke mig at holde foredrag, om mit liv, s...

Hjemby
Aabenraa
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 67 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Kalvehave
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest spændende, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Idéen bag denne bookingportal har været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at personer, der søger efter perfekt underholdning og musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét sted og uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra børnetrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et stort udvalg af bands indenfor mange interessante kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end blot et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet både YouTube og en blog med inspiration og gode idéer til alt indenfor events og fester. Der er desuden et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så har du også gode muligheder for i god tid at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...