Foredragsholdere i nærheden af Kirke Hyllinge med foredrag om familieliv

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, hvor man kan finde alle væsentlige former for god underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Bookingportalens formål er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere så folk, der søger efter den perfekte underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusartister og -klovne til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag portalen, og han har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end blot en portal, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...