Foredragsholdere tæt på Kolding med foredrag om familieliv

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Kolding med foredrag om familieliv, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , hvor man kan finde alle væsentlige former for underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Formålet med denne bookingportal er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer på jagt efter ideel musik og underholdning kan søge det de leder efter ét sted og uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et udvalg af musikere indenfor mange spændende genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet en blog med inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også gode muligheder for i god tid at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...