Foredragsholdere i nærheden af Odder med foredrag om familieliv

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som er blandt Danmarks største og mest spændende, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idéen bag bookingportalen er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således at danskere, der er på jagt efter fuldendt musik og underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker dygtige entertainere hos os.

Vores brede udvalg dækker fra ballonklovne til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne system til booking af underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot portalen, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt på forhånd at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Med videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...