Foredragsholdere i nærheden af Padborg med foredrag om familieliv

Elisabeth

Jeg er spastiks kvinde på 53, sidder i en el-kørestol. Bor i egen bolig, har selv bil.
Jeg kunne godt tænke mig at holde foredrag, om mit liv, s...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen , kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Idégrundlaget for bookingportalen har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere så folk, som er på jagt efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men den portal der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke dygtige kunstnere.

Vores brede udvalg strækker sig fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration og gode idéer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er der også god mulighed for inden en event at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...