Foredragsholdere i nærheden af Regstrup med foredrag om familieliv

Godhavnsdrengen

Jeg er 67 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Kalvehave
Vis kunstnerprofil

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest interessante, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med portalen fra starten, og det således at danskere, der leder efter fuldendt musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Det brede sortiment strækker sig fra cirkusklovne og -artister til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også indbygget en blog med inspiration til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er der også mulighed for i god tid at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du søger den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...