Foredragsholdere tæt på Rungsted Kyst med foredrag om familieliv


Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Idégrundlaget for bookingportalen har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk på jagt efter fuldendt underholdning og musik kun behøver at søge ét sted, uden at de behøver betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det brede sortiment dækker fra børnemusik til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har i tillæg et meget bredt udvalg af bands indenfor mange relevante genrer, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og idéer til alt indenfor fester og events. Eventzonen har derudover et voksende community af personer, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt i god tid at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter god underholdning til din næste fest eller event, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...