Foredragsholdere nær Skanderborg med foredrag om familieliv

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 67 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Kalvehave
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Idégrundlaget for denne portal er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere på jagt efter helstøbt musik & underholdning ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra konferenciers til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Vi har i tillæg et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt i god tid at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du kan uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Med video på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...