Familieliv i Sønderjylland

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Elisabeth

Jeg er spastiks kvinde på 53, sidder i en el-kørestol. Bor i egen bolig, har selv bil.
Jeg kunne godt tænke mig at holde foredrag, om mit liv, s...

Hjemby
Aabenraa
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, som er blandt landets største og mest interessante, hvor du finder alle relevante typer god underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Idéen bag denne bookingportal er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således at danskere, der leder efter helstøbt musik og underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, uden det fører til ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod en portal hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har i tillæg et stort udvalg af musikere indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration og gode idéer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen har desuden et voksende antal af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har du også gode muligheder for på forhånd at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...