Foredragsholdere tæt på Vallensbæk med foredrag om familieliv

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Vallensbæk med foredrag om familieliv, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest interessante bookingportaler, hvor du finder alle relevante genrer indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idéen med denne portal fra starten, og det således at danskere, der er på jagt efter god underholdning & musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere.

Det store sortiment strækker sig fra komikere til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet en blog, hvor man kan få ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende led er væk, så har du også muligheder for inden en fest eller event at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Senere giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger god underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...