Foredragsholdere nær Vanløse med foredrag om familieliv

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Vanløse med foredrag om familieliv, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, hvor du kan finde alle relevante former for underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal fra begyndelsen, og det således at danskere, der leder efter perfekt musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet en blog med gode idéer og inspiration til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt inden en event at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...