FAVN

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

FAVN

Prisniveau

Kr. 4.500 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

Tre timer

Profil

Favn er en duo, der evner at få så meget gang i et feststemt publikum, at de til sidst bogstavelig talt SKRIGER på mere. Og så får de det - og lidt til! Duoens guitarist spiller også gerne dinnermusik (se beskrivelse nederst, hvis dette har interesse.)

Favn er en duo, der evner at få så meget gang i et feststemt publikum, at de til sidst bogstavelig talt SKRIGER på mere. Og så får de det - og lidt til! Duoens guitarist spiller også gerne dinnermusik (se beskrivelse nederst, hvis dette har interesse.)

Favn har over 15 års erfaring som udøvende musikere, og har spillet til masser af fester. I er derfor i særdeles trygge og kompetente hænder. Spilleglæden er intakt og energien smittende!

FIRE sæt á 45 min. er standard, og duoen er desuden ikke fedtede med ekstranumrene, og de koster ikke ekstra, for når festen når dertil, har musikerne det mindst lige så sjovt som jer!

Repertoiret er bunkevis af klassikere fra eksempelvis Beatles, U2, Kim Larsen/Gasolin', Elvis, TV-2 og Shubidua m.m. Der vil næppe være sange, som ikke alle til festen kender, kan synge med på og ikke mindst danse til.

Favn modtager derudover gerne forespørgsler på bestemte numre, I måtte ønske at høre. Ønsker fra publikum er særdeles velkomne. Bandet elsker udfordringer og det løfter altid festen op i nye højder, når Favn kaster sig ud i et publikumsønske.

Musikerne ankommer og stiller op en time før der skal danses, og fylder ikke meget. Favn medbringer selv alt nødvendigt lyd- og evt. lysudstyr (og det indgår i prisen).

Lyder det interessant?

Dinnermusik:
Favns forsanger og guitarist, Don Falch, har over tyve års erfaring som udøvende musiker, og har masser af erfaring med at spille diskret stemningsmusik under middagen.

Skålsange og den slags forekommer kun, hvis I eller jeres gæster lægger op til det.

Festsange kan han sagtens spille til.

Don Falch undgår alle de slagere, der er blevet spillet til hudløshed, og fokuserer i stedet på at skabe en hyggelig stemning.
Han spiller sjældent noget, der kan genkendes, for når man gør det, begynder folk at lytte efter, og det er jo paradoksalt nok ikke meningen. Meningen er, at folk skal snakke sammen og hygge sig, mens der kører noget diskret musik i baggrunden, som spreder en hyggelig stemning, uden at man behøver at lytte til det.
Don KAN også spille klaver, hvis I foretrækker det, men anbefaler guitaren, da den giver efter en mere hyggelig, anderledes stemning.

Kontakt FAVN

Kontakt FAVN via formularen her, så vil FAVN vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.