Feat. The Band

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Feat. The Band

Prisniveau

Kr. 4.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Varigheden varierer alt efter arrangement

Profil

Sofistikeret røvballe med bredde og dybde

Feat. the band
Et solidt sammenspillet orkester, der elsker at dele passionen for musikken. Bandet består af Dilem Görmez, Clara Maureen og Nicholaj Siltan og spiller sofistikeret “røvballe".
Deres musiske rejse bestod oprindeligt af eventbaserede nørdede jobs i begyndelsen. Dette vil sige; skræddersyede musiske begivenheder til større virksomheder. DGI-byen, Holbæk Handelsforening, Ros Torv, City2, Roskilde Domkirke, Roskilde Kommune, Høje Taastrup Kommune m.m.
Men der hvor de nyder at udfolde deres musikalske udtryk, er ølbarer og restauranter som ønsker en helaftensløsning - hvor vi går fra stille baggrund til maden videre til en mere løssluppen stemning til drinksene.
Dette skaber et bånd til gæsterne som er meget givende for dem som musikere, og som fastholder kunderne aftenen igennem. 
Hertil bør nævnes at deres repertoire spænder over danske og udenlandske kendinge, nye og ældre som de altid iklæder et funket og soulet udtryk.
Feat. The Band er ikke Spotify i kopi-klæder. De komponerer selv, rearrangerer klassikerne og tilpasser løbende musikken til kunden, publikum, rummet og stemningen.
Så har du en kulturforening, bryllup, reception, fødselsdag, ølbar eller tøjbutik så matcher de lige præcis dit behov med integritet og stor fornøjelse.

Musikafspiller

  1. 00:00 Højt Over Månen
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBclNaIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--71a11de093558933123d0c0acf3b7de63fba92af/uncover%20h%C3%B8jt%20over%20m%C3%A5nen.mp3?5737675

Videoklip


Kontakt Feat. The Band

Kontakt Feat. The Band via formularen her, så vil Feat. The Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.