Konferencier - Fest Guide / værtinde

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Konferencier - Fest Guide / værtinde

Prisniveau

Kr. 4.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Konferencier til festen
Jeres festguide samler selskabet, varmer dem op, præsenterer, underholder og sender festen til fornemme højder og holder den røde tråd til arrangementet.

Elegant skaber konferencieren en festlig stemning og med sit overskud og skarpe blik for detaljen bliver alle gæsterne ført trygt gennem arrangementet. Konferencieren er den perfekte måde at skabe en rød tråd i arrangementets indslag, som taler, musik, optrædende imellem serveringer, rygepauser og åbning af dansegulvet. Konferencieren ikke alene styrer indslag, som en toastmaster, men får også festen til at svinge i tæt samarbejde med evt. andre artister.

Jeres festguide som samler selskabet, varmer dem op, underholder og sender festen til fornemme højder. En vært som sørger for at sparke energi ind i arrangementet og med erfaringer fra fx de Store Gatsby fester for flere tusinder, karnevallet, firmafester til åbningsarrangementer øjner konferencieren festen potentiale og værten og gæsternes behov. Sådan skabes en oplevelse de sent vil glemme.

Få aftene til at forløbe organisk. Inden arrangementet afholdes indledende møder med arrangøren, og vi tager i samarbejde højde for alle festes dele, som mad, pauser og indslag.
Kær konferencier har mange kostumer og Eventkompagniet og arrangøren finder sammen den type konferencier, som passer til; Elegant, festlig, ekstravagant, fornuftig – mulighederne er mange.

Eventkompagniet har været vært ved alt fra Kultur natten, carbaret, The Great Gatsby Partys i VEGA, CPH Carneval, markedsdage, Kommunale Kultur- og fritids arrangementer bl.a. Frederiksberg dagene, åbningscermonier, 2 gane til PRIDE i Ålborg, mm

Værtslige hilsner

Tali Piontek

Videoklip


Kontakt Konferencier - Fest Guide / værtinde

Kontakt Konferencier - Fest Guide / værtinde via formularen her, så vil Konferencier - Fest Guide / værtinde vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.