Book festpianist på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Festpianist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen , hvor man finder alle væsentlige genrer indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været ideén med denne portal lige fra starten, og det indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer som leder helstøbt musik og underholdning kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har vi et stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Har du video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere