Foredragsholdere tæt på Frederiksberg med foredrag om filosofi

Marco Germinario

A magic journey through science
Follow me in this magic journey through space rollercoasters, symphonies of energy, dinosaurs and stardust: a simp...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Henrik Schøneberg

Hvordan opstod vores selvbevidsthed og fornuftsevne, og hvordan udnytter vi disse potentialer bedst til at blive tilfredse i tilværelsen og komme o...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der er en af Danmarks største og mest spændende, hvor man kan finde alle relevante typer kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Idéen bag denne portal har hele tiden været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk som søger fuldendt musik & underholdning kun skal søge ét sted, og det uden det fører til ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er bookingportalen, som samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har tillige et bredt udvalg af musikere indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen.dk, og Mogens har masser af kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når der bookes igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du leder efter god underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...