Foredragsholdere tæt på Greve med foredrag om filosofi

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Greve med foredrag om filosofi, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en bookingportal, som hører til blandt Danmarks største og mest interessante, hvor man finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Idégrundlaget for denne portal har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere så folk, som søger efter den fuldendte underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, og det uden det fører til ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning, og Eventzonen er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...