FloorFillers

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

FloorFillers

Prisniveau

Kr. 10.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x60 minutter

Profil

FloorFillers leverer et lækkert mix af både nye danske og udenlandske hits samt ældre, fede klassikere. Vi opfatter ikke os selv som balleband, men som en flok bedste venner der lever deres drøm når vi får lov at give af de evner vi hver især har terpet os til gennem en halv menneskealder og se det blive til dans, glæde, fest, fis og ballade. Vi elsker at feste, vi elsker musik og vi respekterer hinandens musikalitet dybt, hvilket giver os dynamik og nærvær når vi optræder.

Alle vi i FloorFillers har spillet musik i mange år - professionelt eller semiprofessionelt - med forskelligt niveau af musikalsk uddannelse. Gennem årene har vi spillet sammen på kryds og tværs i mange forskellige konstellationer.

Vi leverer et velspillet mix af både nye danske og udenlandske hits og ældre, fede klassikere af Marvin Gaye, Stevie Wonder, Michael Mcdonald, Bill Withers, Simply Red mm. Derudover sørger vi selvfølgelig for god lyd og lys i henhold til arrangementets omfang.

Vi stiller med op til 6-mand som virkelig giver mulighed for at skabe et stort og varieret lydbillede med både mandlig og kvindelig vokal. Se forresten vores video her på siden. Nogle gange vælger vi dog, sammen med kunden, at reducere besætningen til 5 eller 4 mand. Dette giver - ud over en væsentlig besparelse - en mere intim og sprød oplevelse. Alt efter smag, behag og budget.

I udgangspunktet spiller vi 2x60 minutter da vi har erfaring for at det er det der fungerer bedst i forhold til de dansegulvsdynamikker der i spil sådan en aften.

Vores pianist Martin Bjørn Nelson er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og lever af at spille og undervise. Han kan bookes som middagspianist separat eller, med rabat, som en del af pakken.

Kontakt FloorFillers

Kontakt FloorFillers via formularen her, så vil FloorFillers vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.