Fodboldshow til konfirmation

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Fodboldshow til konfirmation

Prisniveau

Kr. 3.995 - 5.995

Hjemby

Områder

Varighed

30-40 minutter

Profil

Skal dit fodboldtossede barn snart holde konfirmation? Så har I nu muligheden for at opleve et unikt og ekstraordinært fodboldshow fra Danmarks bedste fodbold-freestylere!

Med mange års erfaring inden for konfirmationsoptrædener består vi af de absolut bedste boldjonglører fra hele Danmark – med boldkontrol som I aldrig har set før – og de står klar til at imponere til konfirmationen, og vi lover, at vores fodboldtricks forbløffer ikke mindst konfirmanden og alle gæsterne.

Det vigtigste for os er, at konfirmanden får en god oplevelse på sin store dag, og derfor starter vi vores freestyle-show ud med at ønske konfirmanden tillykke, hvorefter vores freestyler vil præsentere sig selv foran konfirmanden og gæsterne.

Efterfølgende går freestyleren i gang med at udføre sit freestyle-show, som i alt varer 25-30 minutter, men det kan tilpasses efter dit behov. Først viser freestyleren sine bedste fodboldtricks i 5-7 minutter til musik.

Derefter bruges de næste 15-25 minutter på, at konfirmanden bliver inddraget og lærer et par tricks foran sine gæster.

Efter konfirmanden har prøvet kræfter af med nogle freestyle-tricks, får et par af de øvrige gæster muligheden for at gøre konfirmanden kunsten efter – det kan enten være konfirmandens lille fætter, en kæphøj onkel eller 80-årige bedstemor.

Til sidst afrundes med, at freestyleren giver autografer og får taget billeder med konfirmanden, hvis dette har interesse

Kontakt Fodboldshow til konfirmation

Kontakt Fodboldshow til konfirmation via formularen her, så vil Fodboldshow til konfirmation vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.