Folkeando

Prisniveau

Kr. 6.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

45 min. x 2

Profil

Folkeando spiller musik med dybe rødder i den argentinske folkemusiktradition.
Folkeandos kendetegn er deres unikke kombination af detaljerede arrangementer og argentinske folkemusikkens særlige sjæl og rytme. Med sin musik skaber Folkeando en intim og stemningsfuld atmosfære, hvilket gør rejsen til en særlig nydelse.

Læs mere...

Mere om Folkeando

Selv om kammermusik er et udtryk som refereres til klassisk musik, man kunne sige at Folkeando spiller argentinsk ”kammer” folkemusik. På den måde giver dem nye live til gamle sydamerikanske rytmer som chacarera, zamba, carnavalito, bailecito.
Den virtuose og finpudsede lyd af Roberto Amerises guitar; de på en gang traditionelle, melodiske og urbane rytmer fra Fernando Massinos percussion og bombo leguero; samt Isabel Sciuttos udtryksfulde vokal og fløjter, omslutter os i et musiske univers med den karakteristiske smag af argentinsk folklore.
Folkeando kan kombinere sit show med en intro til chacarera danse hvor publikum får en komplet oplevelse af den argentinske forlkemusik univers.

Kontakt Folkeando

Kontakt Folkeando via formularen her, så vil Folkeando vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.