Fredagslogik

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Fredagslogik

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

90 min

Profil

Når Fredagslogik indtager scenen er der lagt op til hygge. Dansk lyrik i musikalsk logik! Eller omvendt? Alle sange er skrevet og komponeret af dem selv, og genren kan sammenlignes med Kim Larsen, Rasmus Nøhr og Johnny Madsen.
Bandet består af Rune Simonsen og Otto Olrik, som både spiller akustisk i duet, og i tro med el-guitarist Kean Skov.
En ting du altid er sikker på, er 2 akustiske guitarer, mundharmonika og en masse sange på hjernen.

Fredagslogik er et dansk pop/folk band fra København, boende i Århus. Bandets medlemmer består af Otto og Rune, to barndomsvenner fra Østerbro, med en fælles kærlighed for pop og rockgenren. Som bonus har de nu fået Kean Skov med som el-guitarist for at udvide deres musikalske budskab
Fredagslogik skriver danske tekster, med fokus på hverdagens strabadser.

I bandets historik gemmer sig en EP tilbage fra 2015, der sparkede døren ind til spillesteder såsom, RUST, RUC (Roskilde Universitet), Råhuset, samt diverse lokale barer i København. Bandet har sågar præsteret, at deltage i DR programmet ’DR LIVE’ i år 2018. Aktuelt, brygger de på en EP der udkommer i juni 2019. Heri tematiserer de deres nuværende betænksomme livsførelse i en århusiansk atmosfære, der fører til tanker på kvinder og hverdagsfilosofi som krydderi.

Deres tekster afspejler en genkendelig hverdag på godt og ondt, som ofte er relatérbar for en hver der elsker at hygge sig. Musikken er catchy og simpel, og det er et varemærke for dem altid at levere et dynamisk, energisk show med humor og masser af nærvær.

Kontakt Fredagslogik

Kontakt Fredagslogik via formularen her, så vil Fredagslogik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.