Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Ballonklovnen Fubbi

Prisniveau

Kr. 4.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Der er duefjer og kaninører i luften, når Ballonklovnen Fubbi og alle hans dyr sætter gang i tryllesanserne. Børn fra 0 til 150 år er tryllebundet fra første ballondyr, til sidste magiske sving med tryllestaven. Skæg og masser af ballade flyver om kap med fortryllende duer, mens de spillevende kaniner hopper ud af hatten. Det er med at tage en dyb indånding - inden Fubbis luftige ballondyr får dig til at tabe pusten.

Læs mere...

Mere om Ballonklovnen Fubbi

Ballonklovn Fubbi kan hyres til trylleshow, ballonshows, walk around i gå gader eller markedpladser, byfester, skoler, centre, foreninger, eller noget helt tredje som I ønsker.
Fubbi kan optræde på store og små scener, på åbne markedspladser, forsamlingshuset og... ja, stort set hvor som helst.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Ballonklovnen Fubbi: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Klovnen Fubbi fangede interessen hos både store og små:-)

Fubbi fik eleverne til at grine og til at deltage i tryllenumrene, det var meget hyggeligt, inden showet var forbi, havde ALLE eleverne fået et ballondyr/sværd, helt efter eget ønske.
En STOR tak til Fubbi, som vi gerne anbefaler til andre:-)

Anmeldt af Bente Esborn Lassen d. 16. november 2014
5
1
5

Bare lige for at takke for et forrygende godt show

Bare lige for at takke for et forrygende godt show. Du forstod simpelthen at ´fange´ dem, og alle var betagede, selv os forældre. Endnu engang tak fordi du ville komme og gøre arrangement til noget særligt. Jeg vil anbefale dig og dit show til andre

Anmeldt af Dorthe Hansen d. 1. maj 2012

Kontakt Ballonklovnen Fubbi

Kontakt Ballonklovnen Fubbi via formularen her, så vil Ballonklovnen Fubbi vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.