Ballonklovnen Fubbi

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Ballonklovnen Fubbi

Prisniveau

Kr. 4.800 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Danmarks bedste Børneunderholdning med 20 års erfaring,

Der er duefjer og kaninører i luften, når Ballonklovnen Fubbi og alle hans dyr sætter gang i tryllesanserne. Børn fra 0 til 150 år er tryllebundet fra første ballondyr, til sidste magiske sving med tryllestaven. Skæg og masser af ballade flyver om kap med fortryllende duer, mens de spillevende kaniner hopper ud af hatten. Det er med at tage en dyb indånding - inden Fubbis luftige ballondyr får dig til at tabe pusten.

Danmarks bedste Børneunderholdning med 20 års erfaring, eller rettere sagt 20+2 års jubilæum, da corona satte en stopper for mit jubilæum år i 2020. 🎉🇩🇰🎉
Nu glæder jeg mig bare til at komme ud igen, og optræde for børn og barnelig sjæle i mit 20+2 års jubilæum år🎉🇩🇰🎉

Ballonklovn Fubbi kan hyres til trylleshow, ballonshows, walk around i gå gader eller markedpladser, byfester, skoler, centre, foreninger, eller noget helt tredje som I ønsker.
Fubbi kan optræde på store og små scener, på åbne markedspladser, forsamlingshuset og... ja, stort set hvor som helst.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Ballonklovnen Fubbi: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

En rigtig god oplevelse

Fubbi formåede at engagere børnene og fik dem alle til at grine, og de voksne der var til stede fik også rørt lattermusklerne. Jeg kan kun anbefale Fubbi:-)

Anmeldt af Marie Nielsen d. 19. juni 2024
5
1
5

Topklasse

Underholdning i børnehøjde - Fubbi er en tålmodig tryllekunstner/klovn, der underholder børnene på deres præmisser. Han fanger både små og større børn.

Anmeldt af Pia Jensen d. 27. februar 2022

Kontakt Ballonklovnen Fubbi

Kontakt Ballonklovnen Fubbi via formularen her, så vil Ballonklovnen Fubbi vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.