Gerda

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Gerda

Prisniveau

Kr. 1.900 - 3.500

Hjemby

Områder

Varighed

30-40

Profil

Gerdas show planlægges sammen men kunden, så hendes show passer til jeres fest.

Hun er en kvinde med gang i bentøjet, giver gerne gæsterne til festen mundlig og kropslig undervisning i takt og tone. Hun giver festen en meget munter drejning og en uforglemmelig oplevelse.

Stavgangsinstruktøren, som sætter lidt fut i festen

Gerda er den idelle gave til den, der har alt. Hvis man mangler en tale eller en sang, kan Gerda være den løsning, som du står og mangler.

Gerda er stavgangsintruktør, uddannet rengøringskone, "for kvinde" for de glade rengøringskvinders forening. Ydermere er Gerda en aktiv sportskvinde underviser i stavgang, dans og kropsholdning.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Gerda: 4,6 ud af 5 baseret på 54 anmeldelser )

5
1
5

2 gange 80 års fødselsdag i Hillerød

Vi havde først bestilt Gerda til den 29. juli, men på grund af min mands hospitalsindlæggelse blev det ændret til den 16. september, og det var Gerda villig til til, selv om hun/han havde et andet arrangement senere på dagen i Sønderjylland, og det var vi glade for. Alle vore 44 gæster var ovenud begejstret for den fantastisk gode optræden du leverede. Tak skal du ha'. Det var perfekt.

Anmeldt af Annelise Mortensen d. 24. september 2023
5
1
5

Fangede selskabets humor spot on

Gerda var klar fra start. Havde tydeligvis forberedt sig, så nogle af de hints, der var sendt på forhånd indgik. Var god til generelt at spille med på opståede bemærkninger. Der var latter hele vejen rundt i et selskab på 38.

Anmeldt af Susan Pedersen d. 23. juli 2023

Kontakt Gerda

Kontakt Gerda via formularen her, så vil Gerda vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.