Gerda

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Gerda

Prisniveau

Kr. 1.900 - 3.500

Hjemby

Områder

Varighed

30-40

Profil

Gerdas show planlægges sammen men kunden, så hendes show passer til jeres fest.

Hun er en kvinde med gang i bentøjet, giver gerne gæsterne til festen mundlig og kropslig undervisning i takt og tone. Hun giver festen en meget munter drejning og en uforglemmelig oplevelse.

Læs mere...

Mere om Gerda

Stavgangsinstruktøren, som sætter lidt fut i festen

Gerda er den idelle gave til den, der har alt. Hvis man mangler en tale eller en sang, kan Gerda være den løsning, som du står og mangler.

Gerda er stavgangsintruktør, uddannet rengøringskone, "for kvinde" for de glade rengøringskvinders forening. Ydermere er Gerda en aktiv sportskvinde underviser i stavgang, dans og kropsholdning.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Gerda: 4,5 ud af 5 baseret på 48 anmeldelser )

5
1
5

Forrygende sjov

Fødselaren var så glad for hans fødselsdagsgave og syntes ligesom alle gæsterne, at det havde været sjovt, og at det var en god gave, vi havde givet. Flere af gæsterne havde faktisk først opdaget, at det var en mand, da "Michael" tog parykken af. Så godt spiller han rollen.

Anmeldt af Jørgen Sørensen d. 20. februar 2023
5
1
5

Helt igennem sjovt og underholdende

Min far holdt 60 års fødselsdag denne weekend, og derfor gik vi bag om ryggen på ham og resten af selskabet og lejede Gerda til at stå for underholdning. Det var så hylende morsomt, at det kunne mærkes i mavemusklerne dagen efter. Og her kan jeg tale for hele selskabet. Gerda var både sjov, yderst underholdende og opmærksom på at få gæsterne inkluderet på den ene eller anden måde. Gerda fortjener så meget mere end 5 stjerner, og vi kan kæmpe meget anbefale hende til hvilken som helst anden arrangement.

Anmeldt af Michelle d. 6. februar 2023

Kontakt Gerda

Kontakt Gerda via formularen her, så vil Gerda vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.