Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Ghaith Kashkul

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-45 min

Profil

Ghaith Kashkul skal i år 2019, ud på hans første turné, "Der er et yndigt land, MEN" hvilket består af 7 shows og hvor alle 7 shows allerede er meldt UDSOLGT.
⁎ Deltog i DM i stand-up 2018
⁎ 2. Plads ved De Nyeste Nye
⁎ En af de nyere talenter til Zulu Comedy Festival 2018.
⁎ Har i 2018/19 været ude på adskillige uddannelsesinstitutioner og optræde med hans stand-up show ”Danskhed med to øjne”
⁎ Vundet titlen som ”Årets stjerne” af Team Succes
⁎ Varmet op for Thomas Hartmann

Læs mere...

Mere om Ghaith Kashkul

Ghaith Kashkul er bosat i Holbæk, og har dermed rig mulighed for at komme hurtigt og vidt omkring. Ghaiths sprog, humor og stil er tilpasset det enkelte show. For at gøre showet til en så god og sjov oplevelse som muligt, vil han gerne have et par enkelte ord/historier omkring den enkelte person det drejer sig om, (Såfremt det er nødvendigt og ønskes) så man kan få lavet så skræddersyet og sjovt et show som muligt.

Ghaith er af mange blevet set som et friskt og nyt pust indenfor den danske komikerbranche. Hans stemme på integration, kulturforskelle, danske værdier og danskhed har fået hans karriere som komiker til at storme frem med priser og turné landet rundt.
Det unge komikerkomets hårde arbejde og sjove humor er også blevet belønnet med prisen som ”årets stjerne” af Team Succes. Team Succes er en forening som arbejder med at udvikle og danne unge tosprogede i Danmark. Ghaith modtog prisen som en belønning for hans hårde arbejde, hans komikertalent og som forbillede og rollemodel for unge mennesker. Dertil skal han i år 2019 allerede ud med hans første turné "Der er et yndigt land, MEN" hvilket består af 7 shows og hvor alle 7 shows allerede er meldt UDSOLGT.

Ghaith har via ”Danskhed med to øjne” optrådt med mange foredrag og kan derfor også optræde med foredrag omkring integration, dansk kultur og kulturforskelle i forhold til flygtninge og indvandrere. Foredragene skal være med til at formidle disse emner på en humoristisk og spændende måde, hvor publikummet skal få en øget indsigt i de forskellige tematikker.

Rikke Øvad, lærer og klassecenter leder ved 10. klassecenter, Solrød udtaler følgende:
”Hvad der i stand-up delen handler om et satirisk og morsomt sammenstød mellem ’jer’ og ’os’, så handler anden del af Ghaith Kashkuls besøg om ’vi’. Her bliver det rå sprog, de rå betragtninger til begavede og eftertænksomme tanker om fremtid, uddannelse, drømme. Om at turde drømme, selvom livet alt for tidligt har vist Ghaith, at det kan blive taget fra ham på et øjeblik. ”

Rikke Øvad udtaler yderligere:
”Sproget er potent, råt og ligetil. Hans pointer drejer sig ofte om de misforståelser der opstår, når to kulturer forsøger at forstå hinanden. Der er ingen løftede pegefingre og ingen angreb, der er kun humoren i situationer, hvor man som ’fremmed’ og ’dansk’ forsøger at afkode nye skikke og traditioner, normer og regler. Ghaith uden filter, både som stand-up ’er og som ung rollemodel, der tør, gør og deler ærligt og åbent ud af sig selv.”
Så et ungt stjerneskud og stemme indenfor komikerbranchen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Ghaith Kashkul: 4,8 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Dybt imponeret

Jeg havde Ghaith pæreperkeren ude til min fødselsdag i juni 2018, til fødselsdagen var publikum i alderen 20-75 år, altså et meget bredt publikum. Ghaiths show var fantastisk, det var sjovt, og tankevækkende på samme tid, han ramte virkelig plet. Alle grinte og havde det sjovt, under hans show. Fra mine gæster har jeg kun fået positiv feedback. Folk har blandt andet sagt "Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har grinede så meget". Jeg har også set Ghaith optræde forskellige steder i København, han indtager scenen fuldstændig, og er bare super sjov. Jeg kan klart anbefale Ghaith som underholdning, han har bevist at han kan optræde på en scene, men han har også bevist at han kan fungere som super god underholdning til private arrangementer. Tusind tak til Ghaith for et fedt show til min fødselsdag, og for de gange jeg har set ham på scenen. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bevæger mig derhen hvor Ghaith optræder, jeg er dybt imponeret.

Anmeldt af Tanja Byskou Christiansen d. 1. december 2018
5
1
5

Allerslev Skole d. 4.10.2018

Anbefaling af "Danskheden med to øjne" - At grine og lære med dine elever er som følelsen af at være fri, og det sker via stand up comedy" med Ghaith Kashkul.

Sjov humor, fængende og inspirerende latter, total engagement og to niende klasser bestående af 40 elever, der ikke ville gå hjem fra skole en fredag kl. 15 efter 30 minutters stand up comedy show med Ghaith Kashkul.

En vidunderlig oplevelse i et hjørne af mediateket på Allerslev Skole. Den sidste fredag i august i 2018, hvor Ghaith jonglerede med ord og humor på en sådan måde, at han havde eleverne i sin hule hånd.

Nærværende og vildt optagede af Ghaiths sjove og humoristiske vinkel på danskhed, kulturforskelle i det danske samfund og sjove integrationsvinkling lyttede og grinede de unge mennesker. Det var show, når det er på toppen.

Efter standup comedy-en stillede eleverne spørgsmål til Ghaith om hans liv som flygtning, om det at leve og bo som ung forskellige steder i Danmark. De fik svar, fordi han gav sig tid til at uddybe og forklare, hvad der var baggrunden for at hans lyst og interesse til at lave stand up comedy.

Stor applaus til showet og Ghaith for hans entertainment over for vores niende klasser. Jeg kan varmt anbefale andre at kontakte ham og bestille et show og besøg med ham. Gennem humor præsenteredes udfordringerne omkring integration eller mangel på samme i det danske. I mødet med Ghaith er det en total oplevelse med et glimt i øjet og masser af grin og glæde.

Anmeldt af Lærer Solvej Pedersen, Allerslev Skole d. 12. november 2018

Kontakt Ghaith Kashkul

Kontakt Ghaith Kashkul via formularen her, så vil Ghaith Kashkul vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.