Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Gine Bryld

Prisniveau

Kr. 1.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-2 timer

Profil

Gine Bryld er en soulfyldt og fængende sangerinde, komponist og musiker med rødder i både soul, pop og rockmusikken. Hun har tourneret i Danmark, Australien og London. Interviews med adskillige medier bl.a. i Australien samt EP udgivelse er nogle af rygsækkens bestanddele. Gine Bryld er nu tilbage til de danske musikscener og har netop udgivet 2 nye singler på dansk og engelsk.

Læs mere...

Mere om Gine Bryld

Gine Bryld er en etableret sangerinde og artist på de danske musikscener. Hun debuterede med sin musik i sin hjemby Odense i 2010, og i februar 2012 udgav hun sin debut -EP "Lose my way" og tournerede herefter rundt om i landet med en række forskellige koncerter . I sommeren 2012 sagde hun sit job op og flyttede til København, hvor hun snart engagerede sig i rollen som vært og booker på en af byens sangskriverscener. Hun er flere gange blevet rost for sine stærke kompositioner og og soulfulde vokal af anerkendte brachefolk og musikere til bl.a. Audition Days samt bloggere, og sangen "Savner dig" er også blevet spillet på P4. Gine Bryld nåede mediernes interesse, da hun blev interviewet til lokalavisen "Ugeavisen Odense", og to gange har hun gæstet en lokalradio i København, hvor hun spillede live og blev interviewet af værterne. Sangerinden boede i London i efteråret 2013 og performede her sin musik på Londons musikscener. København genså igen Gine Bryld i 2014 med band med både nye og gamle sange, og i 2015 rejste hun rundt i Australien med guitaren på ryggen. Her performede hun på flere af landets musikscener, hvilket hun beskriver i et interview med den australske radiostation SBS over en mobiltelefon på landevejen på vej mod nye musikalske live koncerter og inspirationer.
Gine Bryld er nu tilbage på de danske musikscener og har netop udgivet 2 nye singler på dansk og engelsk mit sublimt dygtige musikere.

Når du booker Gine Bryld til dit event får du hele pakken! Hendes sprøde stemme, scenevante charmerende udstråling og fængende melodier kan både gøre dig mundlam i stolen og få dig til at rokke let i takt til musikken. Hun akkompagnerer sin stemme med guitaren eller klaveret , men konstellationen og sættet kan tilpasses præcis jeres behov fx også med cool cover fortolkninger og selvfølgelig i selskab med ekstremt dygtige musikere.
Tjek hendes hjemmeside eller sociale medier ud for videoer, sange og mere info.

Kontakt Gine Bryld

Kontakt Gine Bryld via formularen her, så vil Gine Bryld vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.