Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 7 timer

Go'Morgen Trioen

Prisniveau

Kr. 1.350 - 2.200

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 45 min.

Profil

Go' Morgen Trioen spiller festlig morgenmusik i Aalborg og omegn til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdage og andre festlige lejligheder

Læs mere...

Mere om Go'Morgen Trioen

Go' Morgen Trioen spiller festlig morgenmusik i Aalborg og omegn til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdage og andre festlige lejligheder.

Vi medbringer sangark - og kommer 10 minutter før arrangementets start og uddeler disse til gæsterne.

Vi møder altid i kjole og hvidt, og udover at spille godt leverer vi også et underholdende show, der passer til lejligheden.

Som eksempel medbringer vi i jordemodertasken, slør og høj hat til sølvbrudeparret. Vi spiller, mens gæsterne klapper dem gennem brudevalsen.

Vi har også et par andre musiske indslag indenfor - hvor alle igen kan synge med.

Go'Morgen Trioen består af 3 erfarne musikere, der hver især har spillet musik i mere end 35 år, og vi garanterer en høj musisk kvalitet som kun en trio kan levere - hvorfor nøjes med mindre på den specielle dag?

Videoklip

Anmeldelser ( | af Go'Morgen Trioen: 4,6 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser )

5
1
5

En fantastisk oplevelse

Go’Morgen Trioen satte gang i mine forældres guldbryllup. De var virkelig dygtige musikere, og herudover kunne de “læse” brudeparret og gæsternes behov. Meget professionelt på alle planer.

Anmeldt af Helene Hvass Hansen d. 20. september 2020
5
1
5

Super godt

Vi havde booket dem til sølvbryllup, og det var bare rigtig godt. De havde sangene med, hvilket var super dejligt. Der blev spillet lidt under morgenmaden og et lille indslag til "brudeparret" 👍 kan klart anbefales

Anmeldt af Anne Klarborg Belsø d. 13. september 2020

Kontakt Go'Morgen Trioen

Kontakt Go'Morgen Trioen via formularen her, så vil Go'Morgen Trioen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.