Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 10 timer

Go'Morgen Trioen

Prisniveau

Kr. 1.500 - 2.800

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 45 min.

Profil

Go' Morgen Trioen spiller festlig morgenmusik i Aalborg og omegn til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdage og andre festlige lejligheder

Læs mere...

Mere om Go'Morgen Trioen

Go' Morgen Trioen spiller festlig morgenmusik i Aalborg og omegn til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdage og andre festlige lejligheder.

Vi medbringer sangark - og kommer 10 minutter før arrangementets start og uddeler disse til gæsterne.

Vi møder altid i kjole og hvidt, og udover at spille godt leverer vi også et underholdende show, der passer til lejligheden.

Som eksempel medbringer vi i jordemodertasken, slør og høj hat til sølvbrudeparret. Vi spiller, mens gæsterne klapper dem gennem brudevalsen.

Vi har også et par andre musiske indslag indenfor - hvor alle igen kan synge med.

Go'Morgen Trioen består af 3 erfarne musikere, der hver især har spillet musik i mere end 35 år, og vi garanterer en høj musisk kvalitet som kun en trio kan levere - hvorfor nøjes med mindre på den specielle dag?

Videoklip

Anmeldelser ( | af Go'Morgen Trioen: 4,6 ud af 5 baseret på 14 anmeldelser )

5
1
5

Helt igennem perfekt 🥳

3 skønne fyre kom for at spille til mine forældres kobberbryllup, det var helt igennem perfekt. De spillede skønt og var dejlige behagelige og skide sjove 🙏🏼🤩 kæmpe anbefaling herfra!

Anmeldt af Kristine atke Schoppe Sørensen d. 4. februar 2021
5
1
5

En fantastisk oplevelse

Go’Morgen Trioen satte gang i mine forældres guldbryllup. De var virkelig dygtige musikere, og herudover kunne de “læse” brudeparret og gæsternes behov. Meget professionelt på alle planer.

Anmeldt af Helene Hvass Hansen d. 20. september 2020

Kontakt Go'Morgen Trioen

Kontakt Go'Morgen Trioen via formularen her, så vil Go'Morgen Trioen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.