GråSkæg holder fastelavn - Fastelavnsfest

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

GråSkæg holder fastelavn - Fastelavnsfest

Prisniveau

Kr. 2.500 - 5.500

Hjemby

Områder

Varighed

Option 1.: 30min sjov Option 2.: 60min sjov.

Profil

🤹‍♂️🎭 GråSkæg er ikke bare en almindelig gæst – han er en mester i at underholde både små og store med sjove historier, tryllekunstneri og en masse skægge påfund. Han vil have alle i godt humør og sørge for, at dagen går som en leg.

🎉🎊 Skru op for feststemningen og gør jer klar til en uforglemmelig fastelavnsfest! 🎭
👴🏴‍☠️🌟 I år er I heldige nok til at få besøg af den legendariske GråSkæg til jeres fest! Han træder ud af eventyret og ind i jeres virkelighed for at sprede glæde, grin og en hel masse eventyrlig magi.👑🐱 Og selvfølgelig kan vi ikke glemme det mest spændende øjeblik på dagen – kåringen af kattekongen og dronningen! GråSkæg vil guide jer igennem denne traditionsrige ceremoni med masser af spænding og festligheder. Måske er det dit kostume, der vil stjæle showet og gøre dig til årets konge eller dronning!

🎈🎉 Så tag imod GråSkæg med åbne arme, forbered jer på en dag fyldt med sjov, leg og eventyrlig glæde. Fastelavnsfesten bliver ikke den samme uden hans tryllestøv og skæve smil!

🎭✨ Lad GråSkæg guide jer gennem en dag, hvor fantasien får frit spil, og hvor I alle bliver en del af et eventyr, der vil blive husket længe efter festens afslutning. Så sæt kostumerne på, lad festen begynde, og lad GråSkæg tage jer med på en magisk rejse! 🌈🎉

#fastelavn

Videoklip


Anmeldelser ( | af GråSkæg holder fastelavn - Fastelavnsfest: 4,0 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Julefest med sjov, danse og sange

GråSkæg startede sit show, og fik hurtigt store og små med.. Rigtig julehygge 🎅
Tænker der stadig er børn der taler om hans skøre drillenisse 😅😅

Anmeldt af Louise Kristensen d. 4. december 2023
5
1
5

Super underholdning!

Gråskæg fangede alle børnene med sit show, og han gav den også gas efterfølgende med dans om træet og leg med børnene ! Vi sender de bedste anbefalinger 🎄

Anmeldt af Lisa Baggesgaard Hansen d. 4. december 2023

Kontakt GråSkæg holder fastelavn - Fastelavnsfest

Kontakt GråSkæg holder fastelavn - Fastelavnsfest via formularen her, så vil GråSkæg holder fastelavn - Fastelavnsfest vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.