HALLOWEEN - BEAT&BRØL & FABELDYRENE -

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

HALLOWEEN - BEAT&BRØL & FABELDYRENE -

Prisniveau

Kr. 3.500 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

45 min

Profil

Beat&BrøL skal en tur ind i fantasien og høre sange og historier om enhjørninger, havfruer, drager, basilisker, varulve, pegasusser og mange andre fantastiske og frygtelige skabninger.

Beat&BrøL og Fabeldyrene er en trio bestående af Morten(forsanger, guitar og Banjo), Michael (violin, mandolin og kor og Anders (keyboard, harmonika og kor). De spiller en fabelagtig og interaktiv elektronisk folk-rock koncert med violin, harmonika, guitar, elguitar, banjo og backtrack. Juni 24 er der udgivet et album med 16 sange om de mest berygtede og berømte fabeldyr. Der er tale om Enhjørning, Drage, Havfrue, Elver, Basilisk, Kentaur, Kyklop, Trold, Varulv, Vampyr, Fugl Føniks, Grif, Kæmpeblæksprutten Kraken, Pegasus, Ork og Zombie. Perfekt til en Halloweenfest, en Harry Potter temafest, en eventyrfest eller en fastelavnsfest. (Kan også bookes som duo og solo. )

Kontakt HALLOWEEN - BEAT&BRØL & FABELDYRENE -

Kontakt HALLOWEEN - BEAT&BRØL & FABELDYRENE - via formularen her, så vil HALLOWEEN - BEAT&BRØL & FABELDYRENE - vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.