Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

Happy Hour

Prisniveau

Kr. 6.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

Præcis efter jeres ønsker

Profil

Happy Hour består af 5 friske unge musikere, der med besætningen vokal, guitar, bas, trommer og keys spiller et bredt repertoire af de seneste 50 års fedeste festhits.
Med højt engagement, musikalitet og masser af energi, garanterer Happy Hour en musikalsk oplevelse, der ikke blot sætter gang i festen på scenen og på dansegulvet, men også foregår på dine præmisser. Happy Hour prioriterer fleksibilitet og gør alt for at tilpasse aftenen efter dine ønsker.

Læs mere...

Mere om Happy Hour

Med musikalske baggrunde i alt fra jazz til pop/rock, funk til blues, og endda klassisk musik, forenede 5 gymnasievenner sig i tidernes morgen og dannede festbandet Happy Hour. På trods af de vidt forskellige baggrunde, opstod bandet som et resultat af en fælles spilleglæde og forkærlighed for musik, og et fælles ønske om at sprede glæde og kærlighed med musikken. Denne filosofi afspejler sig særligt i det alsidige repertoire, der giver alle rig mulighed for at have en fest på dansegulvet. Det solide repertoire består af alt fra den bedste danske musik, disco-klassikere, kærlighedsballader mm., men er åbent for justeringer og tilpasses frit efter dine ønsker. Det er netop dine ønsker Happy Hour i allerhøjeste grad prioriterer, når der skal spilles et show i spitzenklasse!

Happy Hours 5 friske unge er alle super dygtige, og markerer sig rundt omkring i det Københavnske musikmiljø.

Vokal: Cathrine Bindner
Keys: Henrik Arup
Guitar: Christoffer Rafael Kofod Techow
Bas og vokal: Lucas Mukherjee
Trommer: Kristian Falch Skov

Anmeldelser ( | af Happy Hour: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Festmusik i topklasse

Happy Hour underholdt med super-go’ dansemusik til vores fest. Dygtige, velspillende og engagerede unge mennesker, som leverer dansemusik fra øverste hylde - der var noget for alle aldersgrupper, og der var folk på dansegulvet hele aftenen. Lydniveauet var perfekt, så det var plads til både dans og hyggesnak. Alt i alt en super oplevelse - vi kan varmt anbefale Happy Hour, hvis du/I har brug for underholdning til jeres næste fest.

Anmeldt af Birgit d. 20. september 2020

Kontakt Happy Hour

Kontakt Happy Hour via formularen her, så vil Happy Hour vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.