Harry Holm

Prisniveau

Kr. 1.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Profil

- Godt og blandet sang med Harry Holm -
Mangler du et indslag til en festlig sammenkomst eller andet arrangement, kan du trygt henvende dig til Harry Holm, der leverer en kyndig sangoptræden med stor følelse og indlevelse.
Repertoiret består af et bredt udvalg af både ældre og nyere viser og sange.

Læs mere...

Mere om Harry Holm

Står du og mangler et hyggeligt indslag til en fest, én, der kan synge for ved en dejlig aften med fællessang, én, der kan formidle en øm sidste afsked til en kær eller har du måske et ønske om en mindre koncert, kan du booke undertegnede, Harry Holm.

Jeg er uddannet kirkesanger og har arbejdet i faget i flere år. Jeg har dog også en forkærlighed for mindre højtidelige samlinger fyldt med godt og blandet musik, hvor jeg leverer et bredt repertoire af sange akkompagneret af transportabel musik indspillet af Martin Jønsson. Jeg kan tilbyde en sangoplevelse, der vil blive leveret med stor indføling og kyndig formidling, hvad end det drejer sig om hyggelige viser eller mere følsomme formidlinger.

Kontakt Harry Holm

Kontakt Harry Holm via formularen her, så vil Harry Holm vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.