Harry Holm

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 9 timer

Harry Holm

Prisniveau

Kr. 1.500 - 6.000

Hjemby

Varighed

Alt fra en enkelt sang til mindre koncerter

Profil

Mangler du et indslag til en festlig sammenkomst eller andet arrangement, kan du trygt henvende dig til Harry Holm, der leverer en kyndig sangoptræden med stor følelse og indlevelse. Repertoiret består af et bredt udvalg af både ældre og nyere viser og sange.

Står du og mangler et hyggeligt indslag til en fest; én, der kan synge for ved en hyggelig begivenhed med fællessang, én, der kan formidle en øm sidste afsked til en kær eller har du måske et ønske om en mindre koncert, kan du booke undertegnede, Harry Holm.

Jeg er uddannet sanger og kommer fra et hjem fyldt med godt og blandet musik, derfor er det min glæde, at kunne levere et bredt repertoire af sange og viser akkompagneret af transportabel musik indspillet af bl.a. Martin Jønsson. Jeg kan tilbyde en sangoplevelse, der vil blive leveret med stor indføling og kyndig formidling, hvad end det drejer sig om hyggelige viser eller mere følsomme formidlinger.

Kontakt Harry Holm

Kontakt Harry Holm via formularen her, så vil Harry Holm vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.