Helle Danum jazz

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Helle Danum jazz

Prisniveau

Kr. 4.500 - 18.000

Hjemby

Varighed

1 x 45 - min. 2 x 45 min. - 3 x 45 min. Andre ønsker kan aftales.

Profil

Helle Danum Jazz kan bookes som duo, trio, kvartet eller kvintet.
Musikken er velegnet til alle musikalske arrangementer, det være sig receptioner, den lille cafe eller store koncertsal, samt til private fødselsdage, bryllupper,- eller lige hvad du har brug for!

Helle Danum

Helle Danum Jazz levere ørehængende jazz, altid med stor passion og nærvær. Det er med sjæl og nerve, og lige fra hjertet når de kendte jazzklassikere bliver fortolket, og du bliver bl.a. henført til tiden omkring fyrre og halvtredserne, hvor denne swingende jazzstil var i højsædet, og som nu igen er blevet populær, både på spillesteder og private fester/arrangementer.

Sangerinden Helle Danum har en smuk og varm jazzvokal, der som lytter drager dig ind i et vidunderligt jazzunivers af smukke toner og tekster der betyder noget……..
Hun kan fortælle historien så man “ikke er i tvivl”.

Helle Danum Jazz kan bookes som duo, trio, kvartet eller kvintet.
Musikken er velegnet til alle musikalske arrangementer, receptioner, den lille cafe eller den store koncertsal, samt til private fødselsdage, bryllupper,- eller lige hvad du har brug for!

Repertoiret byder på sange med inspiration hentet fra sangere som Ella Fitzgerald, Billie Holiday og Frank Sinatra Peggy Lee m.fl. Man vil endvidere blive præsenteret for kendte pop numre og danske evergreens i jazzede versioner.
På repertoiret findes blandt andet numre som, fly me to the moon, sway, I dont know enough about You mm.

Musikafspiller

  1. 00:00 A Case Of You
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbWw3IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--87384c7e807fb7aa68b4c9cc68317656299a741f/03%20A%20case%20of%20you.mp3?5694960

Videoklip


Anmeldelser ( | af Helle Danum jazz: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Perfekt søndags jazz på Udby Kro m/Helle Danums trio

Fordi musikken, timingen i den, var så fin, og Helle har en meget fin stemme, og de skabte en stemning og kunne trække så mange mennesker til til, trods det var 30 graders varme, og folk var helt oppe at køre, og jeg var ikke klar over, at de var så kendt som de er.

Anmeldt af Per Holberg Fenger d. 16. august 2022

Kontakt Helle Danum jazz

Kontakt Helle Danum jazz via formularen her, så vil Helle Danum jazz vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.