Helle Danum jazz

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Helle Danum jazz

Prisniveau

Kr. 5.000 - 12.500

Hjemby

Områder

Varighed

1 x 45 min. 2 x 45 min. 3 x 45 min. Andre ønsker kan aftales.

Profil

Helle Danum pladeaktuel efteråret 2024.

Helle Danum Jazz levere ørehængende jazz, altid med stor passion og nærvær. Det er med sjæl og nerve, og lige fra hjertet når de kendte jazzklassikere bliver fortolket, og du bliver bl.a. henført til tiden omkring fyrre og halvtredserne, hvor denne swingende jazzstil var i højsædet, og som nu igen er blevet populær, både på spillesteder og private fester/arrangementer.

Sangerinden Helle Danum har en smuk og varm jazzvokal, der som lytter drager dig ind i et vidunderligt jazzunivers af smukke toner og tekster der betyder noget……..
Hun kan fortælle historien så man “ikke er i tvivl”.

Helle’s debutalbum udkommer i efteråret 2024
Medvirkende på pladen er Jesper Løvdal Saxofon
Magnus Hjorth piano, Thomas Fonnesbæk bass
Og Rasmus Kihlberg på trommer.

Her er chancen for at booke top professionel kvalitets jazz lige til dit event.
Helle Danum Jazz kan bookes som duo, trio, kvartet eller kvintet, alle musiker er profesionelle udøvende musiker på den danske jazz scene.

Musikken er velegnet til alle musikalske arrangementer, det være sig receptioner, den lille cafe eller store koncertsal, kirker, jazz klubber, samt til private fødselsdage, bryllupper,- eller lige hvad du har brug for!

Repertoiret byder på sange med inspiration hentet fra sangere som Billie Holiday, Frank Sinatra, Peggy Lee Natahlie Cole m.fl. Man vil endvidere blive præsenteret for kendte poppede numre og danske evergreens i jazzede versioner.
På repertoiret findes blandt andet numre som, fly me to the moon, sway, I dont know enough about You,
Lover Come back, squeese Me, mm.
Helle har også egne kompotioner på Repetoriaret.
Har du ønsker til bestemte sange, er det også muligt.

Musikafspiller

  1. 00:00 A Case Of You
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbWw3IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--87384c7e807fb7aa68b4c9cc68317656299a741f/03%20A%20case%20of%20you.mp3?5736798

Videoklip


Anmeldelser ( | af Helle Danum jazz: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Perfekt søndags jazz på Udby Kro m/Helle Danums trio

Fordi musikken, timingen i den, var så fin, og Helle har en meget fin stemme, og de skabte en stemning og kunne trække så mange mennesker til til, trods det var 30 graders varme, og folk var helt oppe at køre, og jeg var ikke klar over, at de var så kendt som de er.

Anmeldt af Per Holberg Fenger d. 16. august 2022

Kontakt Helle Danum jazz

Kontakt Helle Danum jazz via formularen her, så vil Helle Danum jazz vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.