Henny Solskin - Humørspreder og Tryllekunstner

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Henny Solskin - Humørspreder og Tryllekunstner

Prisniveau

Kr. 3.900 - 6.900

Hjemby

Områder

Varighed

30 - 45 min.

Profil

Oplev Henny Solskin's magiske show, hvor alt kan ske! Smil og glæde kommer frem, når et barn fra publikum hjælper med at trylle de levende dyr frem. Efter showet er der mulighed for at komme helt tæt på dyrene!
Kunderne siger bl.a.
En oplevelse der varmt kan anbefales...
Børnene var meget optagede, de undredes - og ikke mindst morede de sig!
Vi har haft en fantastisk dag...
Så alt i alt en god forestilling, der kan anbefales til andre.

Andre har sagt:
"Det var et super godt show. Nød det sammen med et par af børnebørnene. Gode tricks, højt tempo, sprudlende humør og tæt kontakt til publikum." Oluf C. Lund, Herning

"Du forstår at fange børnenes opmærksomhed og kan på en positiv måde håndtere de børn som bliver grebet af begejstring. Fra vores forældregruppe har vi fået talrige tilbagemeldinger på en god oplevelse. Som personale er vi enige om at din forestilling fuldt ud levede op til vores forventninger og gav børnene en oplevelse som de snakkede om de efterfølgende dage. Det var rigtig godt, at børnene til slut kunne klappe og fodre dyrene. Vi vil med glæde anbefale dit show til andre."
Pædagog Conni Thomsen, Tangsøgård(afd. Agerskov/Agerhønen)

"Biblioteket i Herning har flere gange booket Henny Solskin til magiske arrangementer for alle aldersgrupper. For alle arrangementer gælder det at Henny tilpasser shows til den pågældende aldersgruppe, der er sikret en god oplevelse med grin, dyr og tryl. Jeg elsker at hendes baggrund som pædagog skinner igennem i forhold til tilrettelæggelsen af shows - her er en lyst til at fodre børnene med bogstaver, rim , sprog og leg, således at læring går hånd i hånd med underholdning. Har man brug for en helt særlig vinkel eller et anderledes arrangement, er Henny altid villig til at udvikle en idé og derefter gennemføre den i praksis. Dyrene er med til gøre Hennys shows ekstra spændende, og børnene elsker at klappe og snakke med dyrene bagefter."
Hilsen Anni Lauritsen, Herning Bibliotekerne

"Vi havde til Mejlby byfest den ære at få besøg af Henny Solskin, til at underholde børn og voksne til formiddags arrangement, der kom desværre ikke så mange som ønsket, men det bar showet bestemt ikke præg af. Henny Solskin gav sig 100%, og var god til at få alle med, så både småbørn, teenagere,voksne og ældre fik glæden af hendes underholdning, der var masser af smil og grin. Bagefter var der tid til, at alle kunne snakke med hende, og kæle for hendes dyr. Vi vil til hver en tid give vores varmeste anbefalinger, og håber vi får besøg af hende en anden gang." mvh. Tina Buus, Mejlby Byfest

"Vi har haft en fantastisk dag, hvor både børn og voksne blev inspireret. Vi var 81 børn i alderen 2,9 til 9 år og alle børn var fuldt optaget af trylleshow, dyr og sjove trylleformularer. En oplevelse der varmt kan anbefales. Tak for en mindeværdig oplevelse."
Mvh. Mette Abildgaard/Klokkekilde, Herning

"Det var et fint show du leverede. Både små og store børn var underholdt. Især det at dyrene var der - og børnene kunne få lov at snakke med dem og røre ved dem efter showet havde en god effekt. Også det at børnene blev inddraget i forestillingen var godt... Så alt i alt en god forestilling, der kan anbefales til andre."
Pædagog Heidi Kjær-Hansen, Krisecenter Odense

"Mange tak for et dejligt trylleshow til vores fastelavnsfest! Du kunne rigtig tryllebinde børnene med dine kunster, både de halvstore og de små. Især er det godt at du inddrager børnene i tryllerierne, for det er noget børn husker. Dine medbragte dyr var super gode. Især da børnene fik lov at klappe, fodre og holde dem, og forældrene kunne tage billeder af deres børn med dyrene, var dagen fuldendt. Mange tak for en fin dag."
Formand Inge Bugge Christiansen, Vejerslev Borger- og Kulturhus

"Du er rigtig god til at fange børnene - både de helt små… og de større. De meget enkle tryllekunster, er virkelig i børnehøjde. De mange korte indslag er bestemt med til at fastholde børnenes opmærksomhed. Mine tre børn var meget optagede, de undredes - og ikke mindst morede de sig!"
Forælder(børn i alderen 2 - 8 år) Gitte Vognbjerg, Herning

Musikafspiller

  1. 00:00 Trylleshow med Henny Solskin & Co
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaGtFIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--c10cb0110bb52ea6c0052c0faacfc0778c9b1079/Last_One.mp3?5722636

Videoklip


Anmeldelser ( | af Henny Solskin - Humørspreder og Tryllekunstner: 4,8 ud af 5 baseret på 20 anmeldelser )

5
1
5

Sprudlende humørspreder og tryllekunst, der sad lige i øjet

Vi havde minikonfirmandgudstjeneste i Give Kirke, og Henny Solskin levede fuldt ud op til vores forventninger. Leverede et rigtig sprudlende og humørfyldt show, inddrog børnene i både sine kunster og knyttede fint en bibelhistorie på, som vi havde ønsket. Børnene fik alle lov til at se hendes dyr og snakke med hende efterfølgende. Så derfor fem stjerner - det var perfekt.

Anmeldt af Dorte Frydensbjerg d. 13. oktober 2023
5
1
5

Børneunderholdning i topklasse

Henny Solskin kan klart anbefales her fra!. Hun fanger børnene hurtigt og er sød og mild både til store og de små. Hun er en humørspreder og gør glæde med de kære dyr, og der er godt trylleri show 🤩

Anmeldt af Charlotte Pedersen d. 21. maj 2023

Kontakt Henny Solskin - Humørspreder og Tryllekunstner

Kontakt Henny Solskin - Humørspreder og Tryllekunstner via formularen her, så vil Henny Solskin - Humørspreder og Tryllekunstner vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.