Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Historiefortæller Jens Peter Madsen

Prisniveau

Kr. 2.000 - 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 45 minutter

Profil

Trænger I til en sjov og hyggelig oplevelse i jeres menighed, forening eller klub? Så kunne I prøve mundtlig historiefortælling, som mange, særligt ældre, kender fra deres egen barndom i skole og hjem. Jens Peter Madsen fik fortælling ind med modermælken og han anvendt det flittigt i sit arbejde som seminarielærer og foredragsholder. Når han fortæller sine historier, glemmer alle tid og sted. Overni får de et engageret oplæg om hvorfor mundtlig fortælling stadig er super aktuel.

Læs mere...

Mere om Historiefortæller Jens Peter Madsen

Vælg mellem følgende foredrag:
- "Dengang bedstefar var dreng" - om at fortælle sine egne historier for børn, børnebørn eller oldebørn
- "Barndom i 1950" - et foredrag om det som er så forskelligt og det som er helt det samme, legen, bedste venner, bedsteforældre, angst m.m.
- "Lille Claus og store Claus "- et foredrag om, at være den lille og om, at have fantasien og livsmodet med sig, belyst gennem H.C. Andersen historier og andre historier, som har oplyst og moret min barndom.
- "Sæt dit liv i fortælling" - et foredrag om livsfortælling og om mundtlig fortælling i samværet mellem mennesker.
- "Danmarkshistorie fortalt som i gamle dage" en medrivende genoplevelse af den mundtlige fortælling fra før den nye skolelov i 1958 som oplæg til en samtale om hvad mundtlig fortælling kan give nutidens skoler.
- "Jeg vidste hvor paradisets have lå" - bibelhistorier fortalt som før den nye skolelov i 1958, som oplæg til en samtale om hvad mundtlig fortælling kan give nutidens skoler.
- "Vore H.C.Andersen" en musikalsk fortælling om en dreng med store ører, vågne øjne og en livlig fantasi - et nyt syn på H.C.Andersens barndom i samarbejde med musiker og fortæller Carl Erik Lundgaard

Kontakt Historiefortæller Jens Peter Madsen

Kontakt Historiefortæller Jens Peter Madsen via formularen her, så vil Historiefortæller Jens Peter Madsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.