Historiefortæller Jens Peter Madsen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Historiefortæller Jens Peter Madsen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fortælletime 30 - 60 minutter eller Foredrag 2 x 45 minutter

Profil

Underholder ældre og seniorer med historiefortælling, som får minderne til et blomstre og latteren til at rulle. Han fortæller om sin egen barndom i 1950erne og genfortæller kendte historier, som han selv fik fortalt i sin barndom og skoletid. Han blev Årets Fynbo i 2012 for sit arbejde for historiefortælling. Blændende fortolker af kendte H.C.Andersen Historiere. Aktuelt juleprogram for ældre borgere på plejehjem og i dagtilbud.

Vælg en "Fortælletime" som mange ældre kender det fra deres barndom og skoletid, hvor bedsteforældre, lærere og andre fortalte historier som vi kunne lære af, more os over eller fantasere over. Historiefortælleren vælger frit fra et stort udvalg af fantasifulde erindringer, eventyr, vandrehistorie, løgnehistorier eller frit efter H.C. Andersen, Münchhausen, Bibelhistorien, Danmarkshistorien m.m. ( 30 - 60 minutter efter aftale)

Eller vælg mellem følgende faste foredrag (2 X 45 minutter inkl. spørgsmål og debat):
- "Dengang bedstefar var dreng" - om at fortælle historier om sin barndom og ungdom til børnebørn eller oldebørn
- "Barndom i 1950" - et foredrag om det som er så forskelligt og det som er helt det samme, legen, bedste venner, bedsteforældre, angst m.m. -"Danmarkshistorie fortalt som i gamle dage" en medrivende genoplevelse af den mundtlige fortælling fra før den nye skolelov i 1958 som oplæg til en samtale om hvad mundtlig fortælling kan give nutidens skoler.
- "Lille Claus og store Claus "- et foredrag om, at være den lille og om at have fantasien og livsmodet med sig, belyst gennem H.C. Andersen historier og andre historier, som har oplyst og moret fortællerens egen barndom.
- "Jeg vidste hvor paradisets have lå" - bibelhistorier fortalt som før den nye skolelov i 1958, som oplæg til en samtale om hvad mundtlig fortælling kan give nutidens skoler.
- "Vore H.C.Andersen" et foredrag om en dreng med store ører, vågne øjne og en livlig fantasi, som blev født i Odense i 1805 - Hør de skønne genfortællinger af kendte H.C.Andersen eventyr.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Historiefortæller Jens Peter Madsen: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Levende fortæller

Jens Peter Madsen fortæller levende, passioneret og humoristisk om livet sammen med især sine bedsteforældre.

Anmeldt af Søren Lindbjerg d. 12. januar 2024

Kontakt Historiefortæller Jens Peter Madsen

Kontakt Historiefortæller Jens Peter Madsen via formularen her, så vil Historiefortæller Jens Peter Madsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.