Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Historiefortæller Jens Peter Madsen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 45 minutter

Profil

Historiefortæller Jens Peter Madsen underholder med mundtlig fortælling "lige ud af hovedet og uden bog" sådan som mange ældre erindrer det fra deres egen skoletid.
Han inviterer publikum med ind i et udvalg af de historier fra biblen, historien, læsebogen og andre historier, som gjorde særligt indtryk på ham da han var barn. Aktuel med bogen "Lige ud af hovedet og uden bog - sådan bliver du verdens bedste historiefortæller" bestil den på nettet.

Læs mere...

Mere om Historiefortæller Jens Peter Madsen

Vælg mellem følgende programmer:
- Johannes med hovedet og andre særlige eksistenser historier om at være en god historie værd.
- Danmarkshistorie fortalt som i gamle dage, en medrivende genoplevelse af den mundtlige fortælling fra før den nye skolelov i 1958 som oplæg til en samtale om hvad mundtlig fortælling kan give nutidens skoler.
- Jeg vidste hvor paradisets have lå, bibelhistorier fortalt som før den nye skolelov i 1958, som oplæg til en samtale om hvad mundtlig fortælling kan give nutidens skoler.
- Lille Claus og store Claus - et foredrag om, at være den lille og om, at have fantasien og livsmodet med sig, belyst gennem H.C. Andersen historier og andre historier, som har oplyst og moret min barndom.

Kontakt Historiefortæller Jens Peter Madsen

Kontakt Historiefortæller Jens Peter Madsen via formularen her, så vil Historiefortæller Jens Peter Madsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.