HIT MED MER'

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

HIT MED MER'

Prisniveau

Kr. 8.000 - 15.000

Hjemby

Profil

HIT MED MER’ spiller de kendte og de største hits (især fra 80’erne) fra pop/rock, country og stille ballader hentet fra for- og nutiden. HIT MED MER’ er et fem mands orkester, som har rigtig mange års erfaring fra utallige jobs og spillesteder. HIT MED MER’ spiller musik, som man simpelthen ikke kan sidde stille til, når den leveres i egen indpakning.

Intet er for småt – intet er for stort: Teltfesten på privatadressen, de traditionelle forsamlingshusfester eller kroballet, receptionen i firmaet, eller den helt store sports- eller firmafest i Idrætshallen.
HIT MED MER’ spiller de kendte og de største hits (især fra 80’erne) fra pop/rock, country og stille ballader hentet fra for- og nutiden af kunstnere som: Kim Larsen, Thomas Helmig, TV2, Tobias Rahim, Ray Dee Ohh, Dodo and the Dodos, Bamses Venner, Shu-bi-dua, Johnny Madsen, Volbeat, Creedence Clearwater Revival, Gasolin, Eric Clapton, Nena, Poul Krebs, Big Fat Snake, Peter Belli, Eagles, Dire Straits, Roy Orbison, Henning Stærk, Elvis Presley, Malurt, Queen, Chuck Berry og mange andre.
Repertoiret udvides og opdateres løbende med hvad der rører sig på den ind- og udenlandske musikhimmel.
Repertoiret kan tilpasses til den givne lejlighed.
Det forrygende Elvis show og potpourri er en herlig oplevelse, der sætter gang i hver en fest, med et udvalg af de største hits fra ”The King”.
HIT MED MER’ er et orkester der sætter alle sejl til, for at gøre festen til en uforglemmelig og minderig dag.
Ønskes der dinner-musik (mindre konstellation) – så kontakt nedenstående.
Det er ikke kun gæsterne, som har det sjovt til festerne, når HIT MED MER’ spiller – det har orkesteret også. Der er ikke noget så festligt, som et gulv fyldt med danseglade gæster.

Musikafspiller

  1. 00:00 Mix
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbUpyIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--b4aaa5eef6f088cfd2e3bd94d8201cb1c78fe29a/Hitmedmer%20lydmix.mp3?5673343

Videoklip


Anmeldelser ( | af HIT MED MER': 5,0 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

De har lige spillet til vores sommerfest og det var fantastisk..

Godt musik er en central ingrediens til enhver fest..
HIT MED MER' kan bringe mennesker sammen, få folk til at danse og synge med, og skabe en festlig atmosfære. Musikvalg kan virkelig gøre en forskel..

Anmeldt af Kim Klein d. 21. juni 2023
5
1
5

Fed fest

Fantastisk 5 mands orkester der forstår og lytte til det behov man efterspørger. Jeg havde dem til 60års fødselsdag hvor Bent & Simon leverede fint dinner musik, efter spisning tiltrådte de 3 andre og gav fuld gas til dans
De kan levere varen, så dansegulvet bliver fyldt 💃🇩🇰🕺Fed oplevelse som jeg på det kraftigste kan anbefale 👌

Anmeldt af Jan Kidmose d. 14. april 2023

Kontakt HIT MED MER'

Kontakt HIT MED MER' via formularen her, så vil HIT MED MER' vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.