Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

HIT MED MER'

Prisniveau

Kr. 8.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Profil

HIT MED MER’ spiller de kendte og de største hits (især fra 80’erne) fra pop/rock, country og stille ballader hentet fra for- og nutiden. HIT MED MER’ er et fem mands orkester, som har rigtig mange års erfaring fra utallige jobs og spillesteder. HIT MED MER’ spiller musik, som man simpelthen ikke kan sidde stille til, når den leveres i egen indpakning.

Læs mere...

Mere om HIT MED MER'

Intet er for småt – intet er for stort: Teltfesten på privatadressen, de traditionelle forsamlingshusfester eller kroballet, receptionen i firmaet, eller den helt store sports- eller firmafest i Idrætshallen.
HIT MED MER’ spiller de kendte og de største hits (især fra 80’erne) fra pop/rock, country og stille ballader hentet fra for- og nutiden af kunstnere som: Kim Larsen, Thomas Helmig, Johnny Madsen, Volbeat, Roy Orbison, Henning Stærk, Elvis Presley, Ray Dee Ohh, Status Quo, Dodo and the Dodos, Creedence Clearwater Revival, Gasolin, Eric Clapton, Poul Krebs, Big Fat Snake, Bamses Venner, TV2, Peter Belli, Eagles, Dire Straits, Malurt, Queen, Chuck Berry og mange andre.
Repertoiret udvides og opdateres løbende med hvad der rører sig på den ind- og udenlandske musikhimmel.
Repertoiret kan tilpasses til den givne lejlighed.
Det forrygende Elvis show og potpourri er en herlig oplevelse, der sætter gang i hver en fest, med et udvalg af de største hits fra ”The King”.
HIT MED MER’ er et orkester der sætter alle sejl til, for at gøre festen til en uforglemmelig og minderig dag.
Ønskes der dinner-musik (mindre konstellation) – så kontakt nedenstående.
Det er ikke kun gæsterne, som har det sjovt til festerne, når HIT MED MER’ spiller – det har orkesteret også. Der er ikke noget så festligt, som et gulv fyldt med danseglade gæster.

Videoklip

Anmeldelser ( | af HIT MED MER': 5,0 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Super godt band

Jeg manglede et band til vores bryllupsfest og fandt Hit med Mer' på Eventzonen.
Jeg kendte ikke bandet og havde kun lydprøverne fra deres hjemmeside, men hele vejen i forløbet havde jeg en rigtig god mavefornemmelse. Bent fra bandet er venlig og rar og havde styr på det hele. De stillede op med lyd og lys og gav den bedste dansemusik.
Vil klart anbefale dem til andre, der mangler live dansemusik til deres fest.

Anmeldt af Trine Lindgaard Nielsen d. 7. november 2022
5
1
5

Magisk sommerfest

HIT MED MER' leverede musikken til vores sommerfest, og det var intet mindre end magisk! Sikke en stemning de kunne fremtrylle, og hver og en af gæsterne er kommet med positive tilbagemeldinger! Vi vil helt klart hyre HIT MED MER', næste gang vi holder fest.

Anmeldt af Heidi Stærk Pedersen d. 21. august 2022

Kontakt HIT MED MER'

Kontakt HIT MED MER' via formularen her, så vil HIT MED MER' vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Mix
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbUpyIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--b4aaa5eef6f088cfd2e3bd94d8201cb1c78fe29a/Hitmedmer%20lydmix.mp3