Hit Parlamentet

Hit Parlamentet

Prisniveau

Kr. 30.000 - 100.000

Hjemby

Områder

Varighed

op til 4x45 minutter

Profil

Danmarks nye elite show-orkester spiller de største hits fra 60’erne og frem til i dag. En blanding af danske og engelske hits, som sætter ild i publikum.

"Hit Parlamentet" er ikke bare et almindeligt musikalsk tilbud; det er Musikbookeriets eksklusive luksuskoncept. Dette unikke tilbud giver jer mulighed for at skræddersy musikoplevelsen til jeres arrangement ved at tilpasse besætningen og showets størrelse efter jeres præferencer.

Ved at vælge "Hit Parlamentet" får I adgang til Danmarks nye elite show-orkester, der mestrer de største hits fra 60'erne og frem til i dag. Repertoiret omfatter en dynamisk blanding af både danske og engelske hits, der uden tvivl vil antænde publikum og skabe den perfekte stemning.

Dette eksklusive band er sammensat af Nordjyllands absolut bedste professionelle musikere, der har en imponerende historie med optrædener både nationalt og internationalt samt på nogle af landets største scener.

"Hit Parlamentet" er alsidige og kan præsentere deres eget spektakulære show, agere backingband for nogle af landets mest kendte stjerner eller levere en uforglemmelig optræden til enhver lejlighed, herunder større events, firmafester, bryllupper, spillesteder og festivaller over hele landet.

Uanset om I ønsker en mandlig eller kvindelig solist, kan “Hit Parlamentet" tilpasses præcis til jeres behov, hvilket gør det til det ultimative valg for enhver begivenhed, der kræver enestående live-musik. Med dette luksuriøse koncept kan I forvente en unik musikoplevelse, der vil skabe varige minder for både jer og jeres gæster.

Kontakt Hit Parlamentet

Kontakt Hit Parlamentet via formularen her, så vil Hit Parlamentet vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.