Hør foredraget "At Drømme" af Daniel Odvig

Hør foredraget "At Drømme" af Daniel Odvig

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

1,5 time cirka

Profil

Daniel's rejse fra at forfølge sin drøm om at blive selvstændig entertainer er ikke blot en historie om vedholdenhed og mod, det er også en inspirerende fortælling om at forfølge ens passion uanset de forhindringer, der måtte opstå.

I dette foredrag deler Daniel ikke kun sine egne erfaringer og udfordringer, men han åbner også op for en diskussion om publikums egne drømme og ønsker. Foredraget opmuntrer til at tage skridtet og forfølge ens egne drømme, uanset hvor udfordrende det måtte virke.

Velegnet til skoler, uddannelsesinstitutioner, biblioteker og lignende, dette foredrag er en kilde til inspiration og motivation for alle, der ønsker at leve et liv i overensstemmelse med deres lidenskab.

Med over 10 års erfaring indenfor underholdningsbranchen, er Daniel i stand til at dele værdifulde indsigt og råd, der vil efterlade publikum med en følelse af håb og mod til at forfølge deres egne drømme.

Foredraget varer cirka 1 time, efterfulgt af en spørgerunde, hvor publikum har mulighed for at stille spørgsmål og deltage i en meningsfuld samtale om deres egne drømme og mål.
Send en forespørgsel allerede i dag!

Kontakt Hør foredraget "At Drømme" af Daniel Odvig

Kontakt Hør foredraget "At Drømme" af Daniel Odvig via formularen her, så vil Hør foredraget "At Drømme" af Daniel Odvig vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.